Καμμένος για παράνομες βίζες ΥΠΕΞ: Η κατάθεσή μου ήταν η αρχή

Την πεποίθησή του ότι θα προκύψουν ενδιαφέροντα στοιχεία «ποινικά, εθνικά και πολιτικά» εξέφρασε ο Πάνος Καμμένος μετά την πολύωρη κατάθεση του στην Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς στο πλαίσιο της έρευνας σχετικά με τις καταγγελίες για παρανομίες με τις βίζες στο υπουργείο Εξωτερικών.

Όπως ανέφερε σε δήλωση του ο πρώην υπουργός στο πλαίσιο της κατάθεσης του προσκόμισε «αρκετά στοιχεία» που στηρίζουν τις καταγγελίες του οι οποίες καταγράφονται στην μηνυτήρια αναφορά που ο ίδιος κατέθεσε και αποτέλεσε την αφορμή για την διενέργεια της προκαταρκτικής εξέτασης. Μάλιστα, ο κ. Καμμένος δήλωσε αποφασισμένος να συνδράμει της έρευνα «με όποια στοιχεία για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης».

«Η κατάθεσή μου ήταν η αρχή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας συμπληρώνοντας «Χαίρομαι που ανέλαβε η συγκεκριμένη Εισαγγελία, γιατί έχει την εμπειρία και τα μέσα σε θέματα διαφθοράς».

Όταν ρωτήθηκε για το εάν εκτιμά πως η υπόθεση θα πάρει το δρόμο για τη Βουλή, ο κ. Καμμένος απάντησε: «Οι υποθέσεις που πάνε στη Βουλή οδηγούνται εκεί για να υπάρξει συγκάλυψη των αδικημάτων. Ας ξεκινήσει η έρευνα για τα υπηρεσιακά στελέχη και αν προκύψουν ευθύνες για πολιτικά πρόσωπα, τότε ας πάει στη Βουλή». Απαντώντας δε στις φήμες ότι ετοιμάζει βιβλίο ο πρώην υπουργός ανέφερε με νόημα: «Να κάνει πρώτα η δικαιοσύνη τη δουλειά της. Τα βιβλία γράφονται μετά με ιστορικές αλήθειες και όχι με σενάρια επιστημονικής φαντασίας».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΚΑΤΑΘΕΣΗ, ΥΠΕΞ, ΚΑΜΕΝΟΣ, ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΒΙΖΕΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!