Καμμένος για εκλογές ΟΤΑ: Τοπικές συμμαχίες και όχι κεντρική συμφωνία με το ΣΥΡΙΖΑ

Κεντρική συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν υπήρχε, ούτε υπάρχει επισημαίνει σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών», ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. Όπως αναφέρει, οι τοπικές κοινωνίες έχουν για τα πρόσωπα από ό,τι τα τα κόμματα, και συμπληρώνει: «Εμείς πιστεύουμε στην αυτονομία των τοπικών κοινωνιών. Σεβόμαστε τις ιδιαιτερότητες σε περιοχές που πολιτικά συγκρουόμαστε με τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως για παράδειγμα στη Σάμο, όπου εκεί τα τοπικά στελέχη του θεωρούν ότι θα πρέπει να ανοίξει το κέντρο των λαθρομεταναστών, ενώ εμείς έχουμε αντίθετη άποψη. Εκεί λοιπόν, δεν θα υπάρχουν συνεργασίες».

Και προσθέτει:

«Σε κοινή συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου και της ΚΟ αποφασίσαμε ότι στις δημοτικές εκλογές θα ζητήσουμε αντιμνημονιακές συγκλίσεις προκειμένου να περάσει ένα μήνυμα αντίστοιχο με αυτό που χρησιμοποίησε ο Γιώργος Παπανδρέου στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές όταν με βάση το αποτέλεσμα είχε πει ότι ο ελληνικός λαός υπερψήφισε και ενέκρινε το μνημόνιο. 

Δηλώσαμε και αποφασίσαμε ομόφωνα ότι δεν θα στηρίξουμε κανέναν υποψήφιο ο οποίος παραμένει σε μνημονιακό κόμμα, είτε του ΠΑΣΟΚ είτε της ΝΔ, είτε της ΔΗΜΑΡ, καθώς η τελευταία αποτελεί, τον μπαλαντέρ και τη πατερίτσα του μνημονίου.»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΣΑΜΟΣ, ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΝΕΛ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!