Καμίνης στην «Εφ.Συν.»: Οι πολίτες περιμένουν πολλά από το Κίνημα

  • Απο stergios
  • 17 Μαρτίου 2018 - 10:05
  • Comments Off

Σε δήλωσή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» και τον δημοσιογράφο της εφημερίδας, Δημήτρη Κουκλουμπέρη, ο δήμαρχος Αθηναίων και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής σημειώνει ότι «212.000 πολίτες, που κινητοποιήθηκαν τον Νοέμβριο, περιμένουν πολλά από το Κίνημα και δεν πρέπει να τους απογοητεύσουμε».

Ολόκληρη η δήλωση του Γιώργου Καμίνη

«Ξεκινάμε με ένα συνέδριο που δεν είναι το τυπικό Ιδρυτικό Συνέδριο ενός κόμματος, αλλά περισσότερο είναι μια Ιδρυτική Συνδιάσκεψη. 

Οι πολίτες περιμένουν πολλά από το Κίνημα Αλλαγής. Οι 212.000 πολίτες κινητοποιήθηκαν τον Νοέμβριο, γιατί τους μιλήσαμε για κάτι καινούργιο, για κάτι μεγάλο, για κάτι ενιαίο. 

Το μήνυμά τους ήταν σαφές και δεν πρέπει να τους απογοητεύσουμε. Ούτε αναπαλαιώσεις ούτε αναστηλώσεις. Θα μιλήσουμε με μια σύγχρονη φωνή που να απαντά στα αιτήματα των καιρών, των πολιτών και της χώρας.

Κάνουμε μια μεγάλη αρχή, που ο προοδευτικός χώρος πρέπει να εξασφαλίσει ότι θα έχει και ανάλογη συνέχεια, διότι στην προοδευτική παράταξη πέφτει ο κλήρος του εγγυητή της δημοκρατικής ομαλότητας». 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ, ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ