Κάλπες το 2021 σύμφωνα με το «Μάθε πού ψηφίζεις» του υπουργείου Εσωτερικών

Η πλατφόρμα που υποδεικνύει στους πολίτες πού ψηφίζουν στις εκλογές είναι μία από τις πλέον χρήσιμες σε κάθε εκλογική διαδικασία. Και συνήθως υπενθυμίζει ήδη γνωστές και καταγεγραμμένες από το κράτος και την Πολιτεία πληροφορίες σε όλους εμάς, για το πού μπορούμε να ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα.

Αν σήμερα γκουγκλάρει κάποιος «μάθε πού ψηφίζεις», η πλατφόρμα της google θα αποδώσει πρώτο-πρώτο τον σύνδεσμο με την σχετική σελίδα του υπουργείου Εσωτερικών. Μόνο που, όποιος πατήσει τον σύνδεσμο, θα δει με έκπληξη ότι στο αριστερό μέρος της οθόνης, αναγράφεται «ΕΚΛΟΓΕΣ 2021».

screenshot ΜΑΘΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2021

Θα μπορούσε να είναι πρωταπριλιάτικο αστείο. Ίσως είναι χιούμορ ποιότητας γαλάζιου μετακλητού υπαλλήλου. Μπορεί ωστόσο να είναι και κάτι παραπάνω και καθώς βρίσκεται στην επίσημη ιστοθέση του υπουργείου Εσωτερικών απαιτείται άμεσα μία απάντηση από την πολιτική του ηγεσία (τουλάχιστον, αν όχι από το επιτελικό κράτος που συνεχίζει να μας γοητεύει, αυτή τη φορά με πειράματα εμπνεύσεως Κεραμέως στα σχολεία).
ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΑΛΠΕΣ, 2021


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!