Καλογήρου: Μας πρόλαβε η δικαιοσύνη για τον Πολάκη

Διαβάζω πως υπάρχει παρέμβαση εισαγγελέα, μας πρόλαβε η Δικαιοσύνη, να ανακαλέσετε όσα είπατε για παρακράτος», είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Καλογήρου στην Ολομέλεια της Βουλής, δίνοντας την εντύπωση πως θα κινούσε ο ίδιος την διαδικασία για την υπόθεση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη και την συνομιλία που είχε με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα.

Νωρίτερα για ύπαρξη «παρακράτους» και «μαφιόζικές μεθόδους» μίλησαν βουλευτές της αντιπολίτευσης, μεταξύ των οποίων ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο οποίος «φωτογράφισε» τον αναπλ. υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο πίσω από το τηλεφώνημα Πολάκη σε Στουρνάρα.

«Υποθέσεις όπως αυτές είναι σημαντικές» τόνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης. «Και υπάρχουν και θέματα ουσίας και δικονομίας που πρέπει να διερευνηθούν. Ότι προβλέπει ο Νόμος αρκεί να μην δημιουργούνται ούτε εντυπώσεις ασυλίας για κανέναν, ούτε καθεστώς ομηρίας των πολιτικών προσώπων. Και τα δύο είναι ισοδύναμα και οι προηγούμενες κυβερνήσεις έχουν να πουν πολλά».

Καταλήγοντας ο κ. Καλογήρου διαβεβαίωσε πως «η χώρα είναι χώρα Δικαιοσύνης, η Δικαιοσύνη αναπνέει, προχωράει και κάνει αυτό που έχει να κάνει και όταν ακούει πολιτικά παιγνίδια γυρίζει την πλάτη. Το πρόβλημα είναι πως γυρίζουν την πλάτη και οι πολίτες».

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΟΛΑΚΗΣ, ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!