κακλαμάνης-για-παπαθανάση-να-δώσει-στ-1156908
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 28.03.2023 | 11:15

Κακλαμάνης για Παπαθανάση: Να δώσει στη δημοσιότητα τη συμφωνία για το δάνειο

Υπέρ της δημοσιοποίησης της συμφωνίας ρύθμισης των υποχρεώσεων του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκου Παπαθανάση με τη DoValue, τάχθηκε ο Νικήτας Κακλαμάνης μιλώντας στο Kontra.

“Άκουσα ότι ο κ. Παπαθανάσης δήλωσε ότι θα κινηθεί νομικά. Προφανώς, θεωρώ ότι θα συμπεριλαμβάνεται και αυτό” είπε.

“Ο κ. Παπαθανάσης αντί να απειλεί με προσφυγή στη Δικαιοσύνη, το λιγότερο που έχει να κάνει είναι να δώσει στη δημοσιότητα τον διακανονισμό με τον οποίο «καθάρισε» με μόλις 50.000 χιλιάδες ευρώ για 2 εκατ. χρέος” είχε σημειώσει σχετικά ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία μετά την δημοσιοποίηση νέων στοιχείων για την υπόθεση.

Ο βουλευτής της ΝΔ σημείωσε επίσης πως ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έκανε το νερό, δημόσιο αγαθό. “Προφανώς και τώρα έχει αξία να παραμείνει δημόσιο αγαθό”, δήλωσε, απαντώντας στον Νάσο Ηλιόπουλο του ΣΥΡΙΖΑ. “Εγώ είμαι λαικός δεξιός, πιστεύω πως κάθε λέξη που έχει μέσα τη λέξη λαός, αυτό είναι τιμητικό”, συμπλήρωσε μάλιστα.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης δήλωσε ακόμη πως είναι εναντίον των “δοτών” πρωθυπουργών, καυτηριάζοντας τις δηλώσεις Ανδρουλάκη ο οποίος είπε σε συνέντευξή του πως θα προκρινόταν κατά τη γνώμη του κάποιο τρίτο πρόσωπο και όχι Τσίπρας ή Μητσοτάκης σε πιθανή κυβέρνηση συνεργασίας. “Είναι απαράδεκτο αυτό το αξίωμα του κ. Ανδρουλάκη” είπε, θεωρώντας πως θα οδηγούσε τη χώρα σε τρίτες εκλογές.