Και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας πήρε 13η Σύνταξη!

O Βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας ήταν μεταξύ όσων έλαβαν την 13η σύνταξη ύψους 300 ευρώ τον περασμένο Δεκέμβριο. Αυτό αποκάλυψε σε ρεπορτάζ του το τηλεοπτικό κανάλι Star, τονίζοντας ότι έχει στα χέρια του τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, για το συγκεκριμένο βουλευτή έχει ανασταλεί η καταβολή της σύνταξης του καθώς λαμβάνει βουλευτική αποζημίωση, ωστόσο το σύστημα δεν μπορεί να εντοπίσει τα εισοδήματά του από άλλες πηγές.

Έτσι, καθώς το βοήθημα δόθηκε σε όλους τους χαμηλοσυνταξιούχους (σύνταξη κάτω των 850 ευρώ) συμπεριλαμβανομένων και αυτών στους οποίους η καταβολή σύνταξης έχει ανασταλεί, το έλαβε κανονικά!

Η συγκεκριμένη «τρύπα», σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, σημαίνει ότι το συγκεκριμένο βοήθημα μπορεί να το έχουν λάβει και άλλοι που το δικαιούνταν.

Πάντως, ο ίδιος ο βουλευτής υποστηρίζει πως διέθεσε το συγκεκριμένο ποσό στο Ταμείο Αλληλεγγύης του Συλλόγου Συνταξιούχων της ΤτΕ και στο Απεργιακό Ταμείο του Συλλόγου Υπαλλήλων ΤτΕ, ενημερώνοντας παράλληλα και με σχετική επιστολή του προς το Σύλλογο της Τράπεζας.

Μάλιστα, όπως τονίζει, ο λόγος που του χορηγήθηκε είναι ότι στο σύστημα εμφανιζόταν ως χαμηλοσυνταξιούχος των 550 ευρώ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ, ΜΑΚΗΣ ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ, 13Η ΣΥΝΤΑΞΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!