Κ. Μητσοτάκης: «Κλειστά χαρτιά» για το χρίσμα στο δήμο Θεσσαλονίκης

Κλειστά χαρτιά σχετικά με τον υποψήφιο της ΝΔ για τον δήμο Θεσσαλονίκης κράτησε ο πρόεδρος του κόμματος της μείζονος αντιπολίτευσης ο οποίος βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, εξερχόμενος του ναού του Αγίου Δημητρίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δέχθηκε ερώτηση σχετικά με το πλήθος των ατόμων που έχουν εκδηλώσει πρόθεση να είναι υποψήφιοι για το δήμο Θεσσαλονικής.

Ωστόσο, ο κ. Μητσοτάκης αρκέστηκε σε έναν «χρησμό», λέγοντας απλώς: «Είναι πολλοί; Υπάρχει μια πανσπερμία υποψηφίων. Η πόλη θα αποφασίσει γι αυτά».

Σημειώνεται, πάντως, ότι η επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη είχε έντονο αυτοδιοικητικό «άρωμα», καθώς μετά τη δοξολογία, ο κ. Μητσοτάκης ήπιε καφέ και έκανε «ζύμωση» με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα στην πλατεία Αριστοτέλους.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΧΡΙΣΜΑ, ΚΛΕΙΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!