Υπέρ της άρσης της μονιμότητας στο δημόσιο ο Βορίδης

Υπέρ της άρσης της μονιμότητας στο δημόσιο, μέσω της αξιολόγησης δομών και προσώπων, δηλώνει ο Μ. Βορίδης.

Αναλυτικά, μιλώντας στο «Πρώτο Πρόγραμμα» της ΕΡΑ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μάκης Βορίδης τόνισε: «Είμαι υπέρ της άρσης της μονιμότητας στο δημόσιο και της αξιολόγησης δομών και προσώπων και μετά από την αξιολόγηση, σε περίπτωση που κριθούν μη αναγκαίες οι δομές ή κριθούν τα πρόσωπα μη επαρκή, τότε να λύεται η σύμβαση εργασίας, δηλαδή να υπάρχουν απολύσεις».

Ανέφερε δε  πως με τις ρυθμίσεις που θα γίνουν θα βελτιωθεί η παραγωγικότητα και η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και συμπλήρωσε πως «εφόσον αυτό το περίφημο ταμπού των απολύσεων σπάει και για κάποιους λόγους μπορεί να υπάρξει και διακοπή της σχέσης εργασίας στο δημόσιο, αυτό αυτόματα βάζει μια καινούρια παράμετρο, που μέχρι χθες δεν υπήρχε».

«Είναι μια παρέμβαση, που στοχεύει να βελτιώσει την ποιότητα της παροχής των υπηρεσιών προς τον πολίτη, από τους υπαλλήλους στο δημόσιο», συμπλήρωσε.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΒΟΡΙΔΗΣ, ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!