Ικανοποίηση βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας για τους Παράκτιους Αγώνες - Aftodioikisi.gr
Τρίτη
26
Οκτώβριος
Back

Ικανοποίηση βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας για τους Παράκτιους Αγώνες

Σε κοινή τους δήλωση, οι βουλευτές του Ν. Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την ανακήρυξη της Πάτρας ως διοργανώτριας πόλης για τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες του 2019, ανέφεραν τα εξής:

“Εκφράζουμε την χαρά και την ικανοποίησή μας σχετικά με την απόφαση ανακήρυξης της Πάτρας, διοργανώτρια πόλη για τους 2ους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες το 2019.

Η είδηση αυτή αποτελεί απόδειξη ότι η κοινή και συντονισμένη προσπάθεια μεταξύ της κυβέρνησης, τοπικών φορέων και της τοπικής αυτοδιοίκησης, χωρίς μικροπολιτικά παιχνίδια, οδηγούν μόνο σε αποφάσεις προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Πιστεύουμε ότι η Πάτρα του 2019 έχει τις δυνατότητες να είναι πιο ανθρώπινη, λειτουργική και να ικανοποιεί τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των κατοίκων και επισκεπτών της, με την προϋπόθεση όμως ότι υπάρχει διάθεση από όλους τους εμπλεκόμενους να συνεχίσουν την συνεργασία. Από την πλευρά της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ η διάθεση αυτή είναι δεδομένη, όπως έχει αποδειχθεί άλλωστε πολλές φορές.”

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!