Η Αντα εξομολογείται: Περίμενα να γεράσω μαζί με το Γιώργο…

Εδώ και 11 μήνες Αντα και Γιώργος Παπανδρέου ζουν χωριστά. Κανένας από τους δυο δεν έχει κινήσει τις διαδικασίες διαζυγίου, ωστόσο το ζευγάρι βρίσκεται σε διάσταση, μένουν σε διαφορετικά σπίτια και δεν έχουν καμία επικοινωνία μεταξύ τους. Η πρώην Πρώτη Κυρία της χώρας, μάλιστα, φαίνεται να μην μπορεί να αποδεχθεί τη νέα κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Οπως μεταφέρει η Espresso, η πρώτη φορά που ο Γιώργος Παπανδρέου έκλεισε την πόρτα πίσω του για να πάει στο σπίτι του Μαραθώνα δεν ήταν ξεκάθαρος. Πληροφορίες λένε ότι ζήτησε από την Αντα Παπανδρέου να μείνει απλά για λίγο μόνος του «για να σκεφτεί και να αναθεωρήσει». Ομως, δεν γύρισε πίσω ποτέ. Αντιθέτως, φαίνεται ότι έχει βάλει μια άλλη γυναίκα στη ζωή του.

Η όλη αυτή κατάσταση έχει οδηγήσει την Αντα Παπανδρέου στο να μην μπορεί να αποδεχθεί την κατάσταση επαναλαμβάνοντας στους στενούς φίλους της που την βλέπουν ακόμη στενοχωρημένη, ότι «περίμενα να γεράσουμε μαζί».

Ωστόσο, η Αντα Παπανδρέου φαίνεται να είναι έτοιμη να πουλήσει τη βίλα στο Καστρί, την οποία έχτισε με τον Γιώργο Παπανδρέου πριν 25 χρόνια. Πρόκειται για ένα σπίτι 365 τ.μ. σε οικόπεδο 640 τ.μ. στο οποίο έμεινε το ζευγάρι καθόλο τον έγγαμο βίο του, με εξαίρεση το τελευταίο 11μηνο.

Οι μοναχικές βόλτες

Η Αντα Παπανδρέου, πάντοτε προβληματισμένη για τις εξελίξεις, βγαίνει με φίλς της ή μόνη της στα αγαπημένα της στέκια σε Ερυθραία και Κηφισιά, στo Zillion’s και στο Salumaio. Πιστή συμπαραστάτρια αλλά και συγχρόνως γέφυρα μεταξύ του ζευγαριού η κόρη τους Μαργαρίτα Παπανδρέου.

Ο Γιώργος γέρασε

Ο Γιώργος Παπανδρέου ζει ήσυχα στο νέο του σπίτι στο Μαραθώνα, ενώ τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε να τρώει ψαράκι στην ψαροταβέρνα Κουρσάρος στη Δροσιά, παρέα με τα αδέλφια του. Η εικόνα του ήταν εντελώς αλλαγμένη από αυτήν ως πρωθυπουργού καθώς έχουν ασπρίσει τα μαλλιά του και όσοι τον είδαν σχολίασαν απλά πως ο Γιώργος γέρασε…

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΝΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!