Γιατί καθυστερεί η δημοσιοποίηση «πόθεν έσχες» των βουλευτών; – Τι λένε οι «κακές γλώσσες» και ο Ψαριανός

Eπιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, απέστειλε ο βουλευτής Β’ Αθηνών με το Ποτάμι, Γρηγόρης Ψαριανός, στην οποία κάνει αναφορά στη συνεχιζόμενη καθυστέρηση της δημοσιοποίησης των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης των βουλευτών.

Όπως αναφέρει ο κ. Ψαριανός, οι «κακές γλώσσες» συνδέουν την καθυστέρηση αυτή με την υπόθεση των «προβληματικών» πόθεν έσχες κάποιων υπουργών ή κορυφαίων κυβερνητικών στελεχών, καθώς και «στη φημολογούμενη ξαφνική αντικατάσταση του διευθυντή της Υπηρεσίας για τα πόθεν έσχες της Βουλής με απόφαση του Προέδρου της Βουλής».

Ο βουλευτής του Ποταμιού, ζητάει με την επιστολή του να πληροφορηθεί τους λόγους της «ξαφνικής απομάκρυνσης», γιατί ο απερχόμενος διευθυντής της Υπηρεσίας δεν αντικαθίσταται από κάποιο άλλο στέλεχος της Βουλής, αλλά αποσπάται για τη θέση υπάλληλος από το υπουργείο Οικονομικών και πόση περαιτέρω καθυστέρηση θα επιφέρει η διαδικασία της αντικατάστασης στην αναμενόμενη δημοσιοποίηση των δηλώσεων πόθεν έσχες των βουλευτών.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ, ΒΟΥΛΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΨΑΡΙΑΝΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!