Γιατί αποχωρεί από την πολιτική η Ραχήλ Μακρή – Τι δουλειά θα κάνει

Την απόφαση της, να αποχωρήσει από την πολιτική ανακοίνωσε η Ραχήλ Μακρή. Τις προθέσεις της, δημοσιοποίησε με δήλωση της, στην εφημερίδα Freddo. Επιπλέον, ενημέρωσε ότι έχει κάνει τις απαραίτητες κινήσεις επαναφοράς για να επιστρέψει στο ΥΠΕΚΑ όπου εργαζόταν και μάλιστα ως διευθύντρια.

«Θα μπω ξανά στους πρότερους, κανονικούς μου ρυθμούς. Θα ξυπνάω νωρίς, θα πηγαίνω στο γραφείο μου και μετά θα ασχολούμαι με την οικογένειά μου» είπε και δήλωσε ότι νιώθει «λυτρωμένη» με το αποτέλεσμα των εκλογών γιατί τρία χρόνια τώρα: «Είχα ξεχάσει πώς είναι να έχω προσωπικές στιγμές», αφού είχε αφοσιωθεί στον πολιτικό αγώνα, «κάτι που ο λαός δεν το εκτίμησε».

«Συνειδητοποίησα πως τελικά δεν άξιζε όλος αυτός ο κόπος και οι αγώνες που έδωσα. Έχασα πολύτιμο χρόνο από τα παιδιά μου και από πράγματα που με ευχαριστούσαν να κάνω. Οπότε ήρθε η ώρα να αναπληρώσω τον χαμένο χρόνο. Οι ψηφοφόροι δεν εκτίμησαν την προσπάθειά μου» κατέληξε.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ, ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ, ΝΕΑ ΔΟΥΛΕΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!