Γιάννης Λοβέρδος: Περιγράφει πώς έπεσε ο Γιώργος Παπανδρέου από την καρέκλα

Μπροστά στο απρόοπτο, όταν ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου έπεσε από την καρέκλα του στη Βουλή, ήταν ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Λοβέρδος.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κ. Λοβέρδος περιέγραψε μεταξύ άλλων το σκηνικό που εκτυλίχθηκε στην αίθουσα «Κ. Τσαλδάρη», ενώ αποκάλυψε και τα λόγια που είπε ο Γιώργος Παπανδρέου λίγο μετά την πτώση του.

«Ας μην τον αδικούμε γιατί κάποιοι πήγαν να το εκμεταλλευτούν για να πουν ότι είναι επιρρεπής στα ατυχήματα», είπε αρχικά ο βουλευτής της ΝΔ.

«Η αλήθεια είναι ότι στην Αίθουσα αυτή που γίνεται η συνεδρίαση είμαστε στην ίδια επιτροπή με τον Γ. Παπανδρέου, των Μορφωτικών Υποθέσεων. Είχαμε μία πρωινή και μία βραδινή συνεδρίαση», σημείωσε ο κ. Λοβέρδος τονίζοντας ότι στην πρωινή συνεδρίαση τα πίσω έδρανα δεν είναι καθόλου βολικά, αφού όπως υποστήριξε θα μπορούσε να το είχε σπάσει και ο ίδιος.

«Είχε πρόβλημα ένα έδρανο. Από το πρωί, είχε γλιστρήσει κι άλλος βουλευτής και είχε ζητήσει ο πρόεδρος της Επιτροπής και από την τεχνική υπηρεσία να διορθωθεί. Ετσι, όσοι ήμασταν από την πρωινή συνεδρίαση το ξέραμε».

Για την πτώση του Γιώργου Παπανδρέου

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό για το ατύχημα του Γιώργου Παπανδρέου, ο Γιάννης Λοβέρδος σημείωσε μεταξύ άλλων: «Στη βραδινή συνεδρίαση ο κ. Παπανδρέου ήρθε αργοπορημένος. Ηταν λίγοι βουλευτές εκείνη την ώρα στην Αίθουσα, πήγε να καθίσει ο κ. Παπανδρέου και κάθισε στο χαλασμένο. Και ακούστηκε ξαφνικά ένα «μπραφ», «μπαμ»… Επεσε κάτω αφού ήταν σπασμένο. Υπήρξε μια θυμηδία, στην αρχή υπήρξε ανησυχία αν έπαθε κάτι ο άνθρωπος, δεν έπαθε γιατί αμέσως σηκώθηκε. Μία βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε «δεν είναι και κανένας χοντρός να το σπάσει». Λέω εγώ, όπως βλέπετε δεν είχα πάει».

«Μην σας νοιάζει καθόλου, είμαι πολύ συνηθισμένος από ηλεκτρικές καρέκλες. Εχω καθίσει σε πολλές», ήταν τα λόγια του Γιώργου Παπανδρέου σύμφωνα με τον βουλευτή της ΝΔ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΛΟΒΕΡΔΟΣ, ΚΑΡΕΚΛΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!