Γερουλάνος: Θέλει δουλειά για να ξαναγίνει το ΠΑΣΟΚ δημοκρατικό προοδευτικό κόμμα»

«Το ΠΑΣΟΚ θέλει δουλειά για να γίνει και πάλι δημοκρατικό προοδευτικό κόμμα» τόνισε ο Παύλος Γερουλάνος, πρώην υπουργός και δημοτικός σύμβουλος του δήμου Αθηναίων μιλώντας στην εκπομπή «Βεράντα Αριστοτέλους» στον North Fm 98.
Ο κ. Γερουλάνος διευκρίνισε ότι δεν τίθεται θέμα ηγεσίας αλλά διαδικασιών. «Αυτό σημαίνει», όπως τόνισε, ότι «πρέπει να κάνουμε ένα δημοκρατικό συνέδριο ΠΑΣΟΚ, το οποίο θα καθορίσει τη στρατηγική του, τις θέσεις του, το καταστατικό του, θα επαναφέρει τις δημοκρατικές διαδικασίες, που χρειάζονται για να γίνει ένα πραγματικά προοδευτικό δημοκρατικό κόμμα ξανά. Αυτό θέλει δουλειά. Αν τα πράγματα γίνουν λάθος τότε θα ανοίξουν θέματα ηγεσίας αλλά το πρώτο και το πιο σημαντικό είναι να γίνουν τα πράγματα σωστά από τη δική μας τη μεριά».
Όσο αφορά στην επανάληψη του κ. Γερουλάνου των εννοιών «δημοκρατικός» και «δημοκρατικά» και ερωτηθείς αν ο ίδιος αισθάνεται ότι φιμώνεται επεσήμανε ότι: «Δεν είναι θέμα ηγεσίας, είναι θέμα διαδικασιών. Αυτό που βλέπουμε αυτό τον καιρό στο ΠΑΣΟΚ είναι ότι έχουν πολύ καιρό να συγκληθούν, να μιλήσουν να εκλεγούν. Στο ΠΑΣΟΚ όλα αυτά είναι σε αδράνεια και πιστεύω ότι αυτό είναι λάθος. Είναι μια μάχη, αυτό που κάνω, για την ψυχή της κεντροαριστεράς. Και σ΄αυτή τη μάχη αν αυτά που έλεγα δεν είχαν απήχηση δεν θα είχε αντιδράσεις και από αυτούς που συμφωνούν και από αυτούς που διαφωνούν».
Ο κ. Γερουλάνος σχολιάζοντας τη συμμετοχή στην κυβέρνηση της ΝΔ του κ. Χρυσοχοϊδη και της κ. Μενδώνη άφησε αιχμές κατά της ΝΔ. «Δεν είναι τυχαίο ότι ο κ. Μητσοτάκης που υπολείπεται καλών στελεχών χτυπάει την πόρτα στελεχών που είναι ιστορικά στο ΠΑΣΟΚ να βοηθήσουν την κυβέρνησή του», είπε χαρακτηριστικά συνεχίζοντας ότι : «Μπορεί να στεναχωρήθηκα κι εγώ που ο κ. Χρυσοχοιδης και η κ. Μενδώνη φύγανε και πήγανε σε μια κυβέρνηση της ΝΔ αλλά αυτό δεν τους μειώνει σχετικά με την ποιότητα που φέρνουν στο τραπέζι»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΑΣΟΚ, ΔΟΥΛΕΙΑ, ΚΟΜΜΑ, ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!