Γεροβασίλη: Το νέο νομοσχέδιο προκαλεί τη βίαιη φτωχοποίηση της ελληνικής κοινωνίας

Σε μια σειρά ποικίλων θεμάτων, όπως είναι το νομοσχέδιο για τον νέο πτωχευτικό κώδικα και τα ελληνοτουρκικά, αναφέρθηκε σήμερα η γραμματέας της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» και στους Ι. Χασαπόπουλο – Α. Βούλγαρη.

Η κ. Γεροβασίλη μιλώντας για το νομοσχέδιο για τον νέο πτωχευτικό κώδικα που κατατέθηκε στη Βουλή, υπογράμμισε ότι μέσω αυτού η Νέα Δημοκρατία θα προκαλέσει τη βίαιη φτωχοποίηση μεγάλου μέρους της ελληνικής κοινωνίας, με απρόβλεπτες κιόλας συνέπειες.

Κατηγόρησε, παράλληλα, την κυβέρνηση Μητσοτάκη ότι μέσα από το νέο νομοσχέδιο νομοθετεί την αρπαγή των περιουσιών των ελλήνων πολιτών και δρα με ασφάλεια μόνο για τους πιστωτές, δηλαδή τις τράπεζες και τα funds.

Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ για τα ελληνοτουρκικά

Αναφερόμενη στις τελευταίες εξελίξεις που μαίνονται στα ελληνοτουρκικά, υποστήριξε ότι η στιγμή, στην οποία βρισκόμαστε αυτήν τη στιγμή είναι πολύ κρίσιμη, επισημαίνοντας ότι πάγια θέση του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί η επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 μίλια νοτίως της Κρήτης, γεγονός που αποτελεί και κυριαρχικό δικαίωμα, που μπορεί να ασκήσει η χώρα μονομερώς.

Τόνισε, καταληκτικά, ότι η εξωτερική πολιτική οφείλει να διεξάγεται επί στρατηγικού σχεδίου λαμβάνοντας όλες τις νόμιμες πρωτοβουλίες ώστε ο διάλογος να έχει αποτέλεσμα και όχι με κινήσεις εντυπωσιασμού, οι οποίες είναι σαν τα πυροτεχνήματα. Ελάχιστης διάρκειας και μηδαμινής επίδρασης.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ, ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ, ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!