Γεροβασίλη: Καταστροφικό σενάριο το ενδεχόμενο εκλογών -Εχουμε αποδεχθεί επέκταση «κόφτη»

«Καταστροφικό σενάριο για τη χώρα αυτή τη στιγμή»,χαρακτήρισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Ολγα Γεροβασίλη, μιλώντας στο ΣΚΑΙ.

«Καινούρια μέτρα δεν υπάρχουν…Η Βουλή δεν θα ψηφίσει νέα μέτρα» υπογράμμισε παράλληλα η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη.

Τόνισε πως η κυβέρνηση έχει αποδεχθεί την επέκταση του δημοσιονομικού διορθωτή για ένα έτος και σημείωσε πως το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί το 2018, καθώς θα έχουν επιτευχθεί όλοι οι στόχοι.

Ξεκαθάρισε πως τα μέτρα της επόμενης τριετίας έχουν συμφωνηθεί και υποστήριξε ότι η δεύτερη αξιολόγηση καθυστερεί να ολοκληρωθεί, λόγω των διαφωνιών του ΔΝΤ με τους Ευρωπαίους.

Τόνισε πως η κυβέρνηση δεν έθεσε το ερώτημα εάν θα είναι μέσα ή έξω από το πρόγραμμα το Ταμείο, κάτι που προέκυψε με πρωτοβουλία του ΔΝΤ. Η κυβέρνηση, τόνισε η κ. Γεροβασίλη, υλοποιεί τη συμφωνία.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ, ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΟΦΤΗΣ, ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!