γεραπετρίτης-πιθανή-η-επιστροφή-μπογ-886698
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 06.10.2021 | 14:31

Γεραπετρίτης: Πιθανή η επιστροφή Μπογδάνου στη ΝΔ

Mερικές ώρες μετά την απόφαση του Κ. Μητσοτάκηνα διαγράψει τον Κωνσταντίνο Μπογδάνος από την ΚΟ ομάδα της Νέας Δημοκρατίας,  ο Γιώργος Γεραπετρίτης σε τηλεοπτικά του εμφάνιση άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο ο Μπογδάνος να επιστρέψει στο κόμμα.

Συγκεκριμένα ο Υπουργός Επικρατείας και από τους πιο στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού φιλοξενήθηκε στον ΣΚΑΙ, την Τετάρτη (6/10) και κάποια στιγμή δέχθηκε την εξής ερώτηση «Υπάρχει τρόπος με τον οποίο επιστρέψει στην κοινοβουλευτική ομάδας της Νέας Δημοκρατίας; Γιατί είναι κάτι το οποίο είναι σύνηθες στις κοινοβουλευτικές ομάδες να γίνεται μια διαγραφή και λίγο μετά με μια δήλωση, μια συμφωνία να επιστρέφει».

Γι να απαντήσει ο κ. Γεραπετρίτης: «Είναι ένα πολύπλευρο δυναμικό σκηνικό, εδώ βλέπουμε ότι υπάρχουν πολύπλευρες μετεγγραφές μεταξύ διαφορετικών πολιτικών σχηματισμών, ετερόκλητων, βλέπουμε συμμαχίες μεταξύ συνδυασμών που δεν θα το περίμενε κανείς. Είναι προφανές και μέσα στο πλαίσιο ενός δυναμικού πολιτικού παιγνιδιού ότι το οτιδήποτε θα μπορούσε να συμβεί στο μέλλον».