Γεωργούλης: Συζητούσα και με τη ΝΔ αλλά συνεργάστηκα με τον ΣΥΡΙΖΑ

Τους λόγους για τους οποίους επέλεξε τον ΣΥΡΙΖΑ για να θέσει υποψηφιότητα στην Ευρωβουλή, εξήγησε ο ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης, μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ1, απευθείας, με τη Μάριον Μιχελιδάκη και τον Κώστα Λασκαράτο.

Στην πρώτη του συνέντευξη ως υποψήφιος ευρωβουλευτής στην ΕΡΤ1, είπε ότι «δεν είμαι πολιτικός, δεν θα γίνω ποτέ. Πιστεύω όμως ότι η πολιτική δεν είναι δουλειά μόνο των ειδικών, δεν σκοπεύω να γίνω επαγγελματίας πολιτικός». Και διευκρίνισε ότι στόχος του, είναι ο «πολιτισμός να είναι ο Δούρειος Ίππος της Ελλάδας στην Ευρώπη».

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης τόνισε ότι συντάσσεται με το μήνυμα της προοδευτικής συμμαχίας κατά του φασισμού και της ακροδεξιάς καθώς τον αγγίζει ο πλουραλισμός και υποστηρίζει τη διαφορετικότητα του ατόμου, ως άνθρωπος του πολιτισμού, άλλωστε, δε θα μπορούσε διαφορετικά.

Ο Αλέξης Γεωργούλης ανέφερε ότι συζήτησε και με τα δύο μεγάλα κόμματα αλλά επέλεξε τον ΣΥΡΙΖΑ για να συνεργαστεί γιατί «εκεί βρήκα το χώρο που μπορεί, αυτό που έχω εγώ στο δικό μου το μυαλό, για τον πολιτισμό, και πως μπορούμε να μιλήσουμε προς τα έξω, να έχει ήδη ξεκινήσει».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ, ΣΥΖΗΤΟΥΣΑ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!