Γεωργιάδης σε αγρότη: «Με Τσίπρα τα έσπειρες, τώρα πήγαινέ τα στην Κουμουνδούρου»

Υψηλοί ήταν οι τόνοι κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Άδωνι Γεωργιάδη, με τευτλοπαραγωγούς στο εργοστάσιο ζαχάρης Πλατέος Ημαθίας, με τον υπουργό να χάνει την ψυχραιμία του.

Οι αγρότες τον ρώτησαν τι θα γίνει με την παραγωγή του 2019, με ποια τιμή θα απορροφηθεί το προϊόν και από ποιον. Στο σημείο εκείνο παρενέβη ο επενδυτής Χρήστος Καραθανάσης ο οποίος ανέφερε ότι το προϊόν θα πληρωθεί με 32 ευρώ. Οι αγρότες αντέδρασαν, λέγοντας ότι δεν δέχονται την προσφορά, τονίζοντας ότι 15 ευρώ κοστίζουν μόνο τα μεταφορικά.

«Ωραία λύση δώσατε, κύριε υπουργέ», είπε ένας τευτλοπαραγωγός. Το λόγο πήρε ο υπουργός και φανερά εκνευρισμένος είπε στον αγρότη: «Εάν μπορείς να βρεις κάπου καλύτερα (τιμή), μπορείς να τα πας». Μάλιστα, συνέχισε  λέγοντας: «εσύ τα έσπειρες με τον Τσίπρα, να τα πας λοιπόν στην Κουμουνδούρου. Για να πάρει την απάντηση από τους αγρότες: «εσύ ευχαρίστησες τον Πιτσιόρλα όταν παρέλαβες το υπουργείο».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΑΓΡΟΤΕΣ, ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!