Γεωργιάδης: «Κακομαθημένοι οι καταληψίες – φταίει η ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς» 

Για τις καταλήψεις στα σχολεία μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης στο Mega: «Οι καταλήψεις δεν εκφράζουν τους μαθητές στο σύνολό τους, αλλά κάποιες μικρές, θλιβερές και θορυβώδεις μειοψηφίες».
Παράλληλα, στήριξε τα μέτρα που αποφάσισε η Ν.Κεραμέως λέγοντας ότι οι καταλήψεις πολύ σύντομα θα τελειώσουν και επιδοκίμασε την πρόβλεψη να μην λαμβάνουν μέρος στην τηλεκπαίδευση όσοι μαθητές μετέχουν στις καταλήψεις: «Οι μαθητές αυτοί αποκλείονται από μόνοι τους από την τηλεκπαίδευση. Γίνεται να παρακολουθείς τα μαθήματά σου και ταυτόχρονα να κάνεις κατάληψη; Όποιος κάνει κατάληψη θα παίρνει απουσία, και όποιος θέλει ας μείνει στην ίδια τάξη. Ο διάλογος πρέπει γίνεται με σχολεία ανοιχτά». Κατά τον Αδ. Γεωργιάδη: «Δεν υπάρχουν κενά σε καθηγητές και βιβλία, όσοι κάνουν καταλήψεις είναι κακομαθημένοι.
Οι καταλήψεις βλάπτουν τη νεολαία. Πρόκειται για μια δυστροπία της κοινωνίας μας που οφείλεται στην ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς. Συγχαίρω την κ. Κεραμέως και την στηρίζω για τις αποφάσεις που πήρε».
ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!