γεωργιάδης-για-το-ακενοτούμπο-έκαν-718755
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 26.07.2021 | 10:36

Γεωργιάδης για το «Ακενοτούμπο»: Έκανα σαρδάμ, να μου ζητήσουν συγγνώμη όσοι με έβριζαν

Για τη λάθος προφορά του ονόματος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον Δεκέμβριο του 2018, τον οποίο είχε αποκαλέσει ως «Ακενοτούμπο» κλήθηκε ν’ απαντήσει ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο δημοσιογράφος Κώστας Πουλακίδας τον ρώτησε αν αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη, με τον υπουργό Ανάπτυξης ν’ απαντά ότι έκανε σαρδάμ και το είχε πει και στην ίδια εκπομπή.

«Να ζητήσω συγγνώμη που έκανα σαρδάμ; Τώρα μιλάτε σοβαρά; Από την πρώτη μέρα είπα ότι έκανα σαρδάμ. Δεν έχετε κάνει εσείς σαρδάμ στη ζωή σας; Συγγνώμη πρέπει να μου ζητήσουν όλοι αυτοί, και κυρίως από τον ΣΥΡΙΖΑ, που με βρίζουν εδώ και δύο χρόνια για ένα σαρδάμ, που το είπα στην ίδια εκπομπή συγγνώμη που έκανα σαρδάμ. Για να τελειώνουμε, αλλά τέτοιοι είστε, όχι εσείς προσωπικά, οι ΣΥΡΙΖΑίοι. Φαρισαίοι, υποκριτές και ψεύτες. Λες και δεν έχει κάνει σαρδάμ ο Τσίπρας στη ζωή του και κάνει κριτική στο δικό μου το σαρδάμ».

Αναλυτικά ο διάλογος…

ΔημοσιογράφοςΓια την υπόθεση Αντετοκούνμπο, αισθάνεστε οτι πρέπει να ζητήσετε μία συγγνώμη από τον ίδιο;
Άδωνις ΓεωργιάδηςΝα ζητήσω συγγνώμη επειδή έκανα σαρδάμ; Τώρα μιλάτε σοβαρά;
ΔημοσιογράφοςΣαρδάμ ήταν;
Άδωνις ΓεωργιάδηςΑπό την πρώτη μέρα είπα οτι έκανα σαρδάμ. Δεν έχετε κάνει σαρδάμ στην ζωή σας; Συγγνώμη πρέπει να μου ζητήσουν όλοι από το ΣΥΡΙΖΑ που με βρίζουν εδώ και δύο χρόνια για ένα σαρδάμ που το είπα στην ίδια εκπομπή «συγγνώμη έκανα σαρδάμ». Αλλά τέτοιοι είστε. Όχι εσείς προσωπικά, οι ΣΥΡΙΖΑΟΙ… Φαρισαίοι, υποκριτές και ψεύτες. Λες και δεν έχει κάνει σαρδάμ ο Τσίπρας στην ζωή του.