Γεννηματά σε Μητσοτάκη: Δώσε, εδώ και τώρα, εξηγήσεις για το Astra Zeneca

  • Απο Aftodioikisi News
  • 16 Ιουνίου 2021 - 12:07
  • Comments Off

Γεννηματά σε Μητσοτάκη: Δώσε εδώ και τώρα εξηγήσεις για το Astra Zeneca

Να δώσει εξηγήσεις εδώ και τώρα για τα όσα συνέβησαν με το εμβόλιο της Astra Zeneca, ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η Φώφη Γεννηματά.

Από το βήμα της Βουλής η αρχηγός του ΚΙΝΑΛ άφησε να εννοηθεί ότι η χορήγηση του εμβολίου σε ηλικιακές ομάδες για τις οποίες δεν ήταν ενδεδειγμένο οφείλεται στην προσπάθεια της κυβέρνησης να προχωρήσει το πρόγραμμα του εμβολιασμού το οποίο όπως είπε δεν προχωρά όπως έπρεπε.

«Να εξηγήσετε σήμερα από το βήμα αυτό γιατί και με ποια κριτήρια χορηγήθηκε το  εμβόλιο στις ηλικιακές αυτές ομάδες και ποια τα επιστημονικά δεδομένα που η επιστημονική επιτροπή άλλαξε την εισήγησή της; Συνδέεται η απόΦασή σας με τον άνοιγμα δραστηριοτήτων το προηγούμενο διάστημα! Θέλουμε να μας πείτε τώρα θέλουμε απαντήσεις συγκεκριμένες. Χρειάζεται σχέση εμπιστοσύνης στον εμβολιασμό που την υπονομεύετε εσείς! Έχετε μεγάλη ευθύνη γι’ αυτό που συμβαίνει με εμβολιασμό» τόνισε η κυρία Γεννηματά.

Για το εργασιακό νομοσχέδιο είπε ότι  είναι παράδειγμα συντηρητικής πολιτικής κυβέρνησης: απορρυθμίζει εργασιακές σχέσεις ισοπεδώνει εργασιακά δικαιώματα, ενισχύει ασύδοτους εργοδότες μας γυρίζει εποχή ατομικών συμβάσεων και αποδυναμώνει τους ελεγκτικούς μηχανισμούς αγορά εργασίας. Σβήνετε  μονοκονδυλιά δίκαια κεκτημένα δεκαετιών! Πάμε ολοταχώς προς τα πίσω!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ, ΕΜΒΟΛΙΟ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]