Γεννηματά: Η κυβέρνηση να προμηθευτεί αντιδραστήρια – να συνεχίσουν τα διαγνωστικά τεστ

Να μην σταματήσουν τα διαγνωστικά τεστ για τον κοροναϊό ζητά η Φώφη Γεννηματά με αφορμή τις ελλείψεις σε αντιδραστήρια ανίχνευσης του κοροναϊού.

Να παρακολουθείται η διασπορά του κοροναϊού

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ζητά από την κυβέρνηση να προμηθευτεί τα αναγκαία αντιδραστήρια και να εντάξει και τα ιδιωτικά εργαστήρια στο σχεδιασμό του κράτους με ενιαίο καθορισμό του κόστους.

Όπως αναφέρει η κα Γεννηματά τα αναγκαία τεστ είναι το κλειδί για να παρακολουθείται συστηματικά η διασπορά του κοροναϊού.

Αναλυτικά η δήλωση της προέδρου του ΚΙΝΑΛ έχει ως εξής:

«Στηρίζουμε απόλυτα την εφαρμογή όλων των αναγκαίων μέτρων που αποφασίζονται από τους αρμόδιους. «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ» και τηρούμε, όλοι ανεξαιρέτως, τα μέτρα.

Σύμφωνα με τις οδηγίες και τις πρόσφατες επίμονες εκκλήσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, επιβάλλεται να γίνονται όλα τα αναγκαία τεστ, είναι το κλειδί για να παρακολουθείται συστηματικά και αξιόπιστα η διασπορά του ιού.

Η Κυβέρνηση κατά προτεραιότητα να προμηθευτεί τα αναγκαία αντιδραστήρια. Είναι ώρα όλα τα εργαστήρια δημόσια και ιδιωτικά να ενταχθούν στο σχεδιασμό του Κράτους, με ενιαίο καθορισμό του κόστους του τεστ.

Τα αναγκαία τεστ δεν πρέπει να κοπούν, δεν αποτελούν προνόμιο των λίγων και δεν μπορούν να γίνουν αντικείμενο κερδοσκοπίας».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΙΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!