Γ. Δραγασάκης: Αφετηρία για την Ελλάδα το τέλος των μνημονίων

Ως «ξέφωτο» και μια ευκαιρία για τη χώρα αποτελεί το τέλος των μνημονίων, καθώς και μια νέα αφετηρία για μια μεγάλη κοινωνική συμμαχία, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, υπ. Οικονομίας και Ανάπτυξης Γιάννη Δραγασάκη.

Ο κ. Δραγασάκης με δηλώσεις του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» τόνισε ότι το τέλος των μνημονίων και της επιτροπείας αποτελεί ένα ιστορικό ορόσημο. «Η νέα συγκυρία αποτελεί ένα «ξέφωτο», μια ευκαιρία για τη χώρα και όχι μόνο για την κυβέρνηση, με θετικά και δυνατότητες, αλλά και μεγάλες προκλήσεις» επισήμανε.

Ο ίδιος, μεταξύ άλλων, πρόσθεσε ότι «πρέπει να αξιοποιήσουμε αυτή την ευκαιρία για να επουλώσουμε τις πληγές της κρίσης και τα τραύματα από τη μακροχρόνια λιτότητα, να τελειώσουμε με τις παθογένειες του παρελθόντος και να δρομολογήσουμε τους μεγάλους μετασχηματισμούς που θα θωρακίσουν την κοινωνία από μελλοντικές κρίσεις».

Όπως υπογράμμισε επίσης ο κ. Δραγασάκης, «το τέλος των μνημονίων αποτελεί και μια νέα αφετηρία για μια μεγάλη κοινωνική συμμαχία, για μια προοδευτική συστράτευση, για να κλείσουμε το δρόμο στην ακροδεξιά και τη συντηρητική παλινόρθωση, για τις αναγκαίες μεγάλες αλλαγές σε Ελλάδα και Ευρώπη».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ, ΜΝΗΜΟΝΙΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!