Φτιάχνει κόμμα ο Ιβάν Σαββίδης;

Το τελευταίο διάστημα έχουν πολλαπλασιαστεί οι φήμες γύρω από την ενδεχόμενη πρόθεση του Ιβάν Σαββίδη να προχωρήσει στην ίδρυση νέου πολιτικού φορέα στην Ελλάδα, με επίκεντρο τους Ποντίους, αλλά ευρύτερη στόχευση, ώστε να παρέμβει περισσότερο αποτελεσματικά στον δημόσιο βίο.

Ο Ιβάν Σαββίδης ανέλαβε τον ΠΑΟΚ σε μια δύσκολη εποχή, οι συνθήκες που επικρατούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο ωστόσο μάλλον τον έχουν απογοητεύσει, και την ίδια στιγμή τον έχουν εξοργίσει. Σύμφωνα με όσους βρίσκονται κοντά του, και μπορούν να κατανοήσουν τις προθέσεις και τους σχεδιασμούς του, ο Ιβάν Σαββίδης είναι βαθιά προβληματισμένος για όσα συμβαίνουν σήμερα στην Ελλάδα. Και όπως σημειώνει χαρακτηριστικά το “Έθνος της Κυριακής” σε σχετικό ρεπορτάζ του, η εμφάνιση την οποία πραγματοποίησε πριν από μερικές μέρες στη Βουλή, είχε ηγετικό περιεχόμενο και αποτύπωμα.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΒΟΥΛΗ, ΠΑΟΚ, ΚΟΜΜΑ, ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!