φθορές-στα-γραφεία-του-συριζα-άρτας-τι-364718
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 19.01.2018 | 08:21

Φθορές στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Άρτας -Τι λέει η Νομαρχιακή Επιτροπή

Φθορές στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Άρτας προκάλεσαν άγνωστοι, καθώς πέταξαν κόκκινο χρώμα στο κτίριο.

Η επίθεση σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης και από τα χρώματα υπέστη ζημιά και το κατάστημα που λειτουργεί στο ισόγειο.

Οι υπεύθυνοι του ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσαν την αστυνομία, η οποία κάνει την σχετική έρευνα ενώ σε ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής γίνεται λόγος για προβοκατόρικη ενέργεια.

Στην ανακοίνωσή τους μεταξύ άλλων αναφέρεται:

“Πήραμε την απόφαση να δώσουμε με όλες μας τις δυνάμεις τη μάχη και όχι να αποδράσουμε απ’ αυτή, αφήνοντας το παλιό πολιτικό σύστημα να διαιωνίζει τις καταστροφικές πολιτικές του, που έσυραν τη χώρα και το λαό της στη δίνη των μνημονίων. Κι αυτό γιατί η Αριστερά δεν το βάζει στα πόδια στα δύσκολα. Ο αγώνας μας είχε αποτέλεσμα, το οποίο αρχίζει να γίνεται φανερό στην ελληνική κοινωνία. Το 2018 είναι μια χρονιά σταθμός, είναι η χρονιά της εξόδου από τα μνημόνια και την επιτροπεία, με την κοινωνία όρθια.

Αυτό φαίνεται ότι σε κάποιους δεν αρέσει και προβαίνουν σε προβοκατόρικες πράξεις στα Γραφεία μας. Δεν νοιάστηκαν καν για τις ζημιές που προκάλεσαν στην περιουσία νέων ανθρώπων, που αγωνίζονται να βιοποριστούν, ειδικά στις δύσκολες εποχές που διανύουμε.

Εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με γνώμονα το συμφέρον της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού. Με αποφασιστικότητα και προσήλωση στις αρχές της κοινωνικής δικαιοσύνης και της δημοκρατίας. Και το κάνουμε στο φως, όχι κρυμμένοι στο σκοτάδι”.