Φωτίου: Ούτε ένα μέτρο για την κοινωνική προστασία στις εξαγγελίες του πρωθυπουργού - Aftodioikisi.gr
Σάββατο
23
Οκτώβριος
Back

Φωτίου: Ούτε ένα μέτρο για την κοινωνική προστασία στις εξαγγελίες του πρωθυπουργού

Στις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ δεν υπάρχει ούτε ένα μέτρο για την κοινωνική προστασία. Είναι «αόρατοι» οι μεγάλοι χαμένοι της πανδημίας: γυναίκες, παιδιά, ανάπηροι, ηλικιωμένοι. Τα παραπάνω σημειώνει σε δήλωση της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου και σημειώνει:
Ø  Υποσχέθηκε προστασία του οικογενειακού εισοδήματος ο Πρωθυπουργός που δεν ενίσχυσε ούτε με 1 ευρώ τα νοικοκυριά των μεσαίων και αδύναμων στρωμάτων κατά την πανδημία

όπως έκαναν οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Ø  Υποσχέθηκε στα ακραία φτωχά νοικοκυριά του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος 50 εκατομμύρια τα Χριστούγεννα αντί για κοινωνικό μέρισμα 1,5 δις σε αδύναμα και μεσαία στρώματα που έδινε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ø  Υπερηφανεύτηκε ότι όλα τα παιδιά βρήκαν θέσεις σε βρεφονηπιακούς σταθμούς και ΚΔΑΠ όταν άφησε φέτος εκτός 83.000 παιδιά

Ø  Υποσχέθηκε καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας εκείνος που ονόμαζε συσσίτια τα σχολικά γεύματα μεσογειακής διατροφής και τα καθήλωσε στα 185.000 καθημερινά που του παρέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, αντί να τα επεκτείνει σε όλους τους 600.000 μαθητές των δημοτικών σχολείων.

Ø  Αντί για παιδική προστασία στους ανήλικους, παιδική εργασία και δωρεάν Gigabyte στο κινητό

Ø  Ο μόνος που «βαδίζει μπροστά και κοιτάζει ψηλά» για να μη βλέπει την πραγματικότητα είναι ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!