Φωνές ΣΥΡΙΖΑ για Άδωνι για το διαδικτυακό σπουδαστηριο του με 5€

  • Απο Aftodioikisi Press
  • 1 Απριλίου 2020 - 10:19
  • Comments Off

Η ανάρτηση του υπουργού Ανάπτυξης,  Άδωνι Γεωργιάδη στο Twitter, με την οποία διαφημίζει τα διαδικτυακά μαθήματα της «Ελληνικής Αγωγής», έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ.

Το εν λόγω σπουδαστήριο είναι συμφερόντων του υπουργού Ανάπτυξης

«Το πρώτο ζωντανό διαδραστικό πρόγραμμα για παιδιά Δημοτικού στα Αρχαία Ελληνικά από την @EllinikiAgogi ευκαιρία τώρα που είμαστε όλοι στο σπίτι να το παρακολουθήσετε με τα παιδιά σας (κόστος μόνον 5ευρώ)», αναφέρει στο μήνυμά του ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Αντίδραση Φίλη και Χαρίτση

Ο Νίκος Φίλης ανέφερε χαρακτηριστικά πως «καλό θα ήταν η κυβέρνηση να κάνει ένα σεμινάριο στους υπουργούς της και να τους μιλήσει για το ασυμβίβαστο», ενώ και ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης υποστήριξε για το ζήτημα ότι «ο κύριος Γεωργιάδης εκμεταλλεύεται την κρίση για να διαφημίσει εκπαιδευτικά προγράμματα της σχολής του» συμπληρώνοντας, «όπως φαίνεται, ούτε το Σύνταγμα και το ασυμβίβαστο που προβλέπει για τους υπουργούς, ούτε φυσικά η ηθική έχει κάποια σημασία για τον κ.  Γεωργιάδη».
ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, DEPT-Α, ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΡΙΟ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!