Φίλης κατά Καραμανλή: «Πέταξε την Ελλάδα στο γκρεμό της χρεοκοπίας»

  • Απο stergios
  • 30 Ιουνίου 2019 - 20:52
  • Comments Off

Χωρίς τέλος μαίνεται η μάχη μεταξύ στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ για την παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή με τον Νίκο Φίλη να του εξαπολύει επίθεση. Ο πρώην πρωθυπουργός οποίος μετά από δέκα χρόνια αποχής από δημόσιες δηλώσεις άσκησε κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Μετά τον πρωθυπουργό και ο Νίκος Φίλης μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για τον πρώην πρωθυπουργό.

Στο κατάμεστο «ΤΡΙΑΝΟΝ», στην κεντρική του πολιτική εκδήλωση ο πρώην υπουργός Παιδείας φάνηκε να αφήνει στην άκρη την «πολιτική ευγένεια» απέναντι στον Κώστα Καραμανλή που όλο το προηγούμενο διάστημα χαρακτήριζε τις σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με την «Καραμανλική Δεξιά» και «πυροβόλησε κατά ριπάς» εναντίον της ΝΔ για την διακυβέρνηση Καραμανλή.

Μάλιστα τόνισε μεταξύ άλλων ότι «Μύρισε εξουσία. Βρήκε μετά από 10 χρόνια τη μιλιά του. Μας θύμισε ποιο κόμμα, ποιες πολιτικές, ποια πρόσωπα έριξαν την χώρα στο γκρεμό της χρεοκοπίας».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΗΣ, ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!