to-facebook-απαντά-στον-μητσοτάκη-για-συμβασιο-218194
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 05.01.2018 | 19:33

To Facebook απαντά στον Μητσοτάκη για συμβασιούχους, Δημόσιο

Μπαράζ από σχόλια αναγνωστών της aftodioikisi.gr, για τις δηλώσεις Μητσοτάκη «δεν θα δεχτούμε μονιμοποιήσεις συμβασιούχων -Ασφαλείς οι δημόσιοι υπάλληλοι».

Δείτε κάποια από αυτά:

-Οι συμβασιούχοι όπως και οι μονιμοι/αορίστου πληρώνονται από τα ανταποδοτικά τέλη και δεν επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό. Είτε γίνουν μόνιμοι είτε τους προσλάβεις σαν ΙΔΟΧ ξανά και ξανά όπως γίνεται δεν αλλάζει κάτι. Αυτά βέβαια τα ξέρει ο Κουλης αλλά δεν τον ενδιαφέρει αν γίνουν μόνιμοι απλά να είναι αυτός που θα το υποσχεθεί προκειμένου να κυβερνήσει τρομάρα του.

-Επιτελους αμην και πότε.Τελειωσε η συμβαση σου,σπιτακι σου,τι το περασαμε δηλαδη μεροδουλι μεροφαι;εχουν και οι αλλοι σειρα.οι αλλοι απο που βγήκαν;ολοι κυριακο,βρεθηκε και ενας που θα κανει αυτο που πρεπει,και οχι αυτο που απαιτουν οι μοναντεροι.Τελος.

-Και εμείς θέλουμε να απολυθουν όσους έβαλες με το πασοκ…το κάνεις…??? Όχι βέβαια…!!!

-Kάτσε να γίνεις πρωθυπουργός πρώτα και μετά το συζητάμε τι θα κάνεις, μια χαρά το πας πάντως είσαι ευκολακι για τον Αλέξη με αυτά που λες!!!!!

-ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΡΑΖΙ ΤΟΥ Ο ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΠΙΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΕ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΥΤΕ 700 ΕΥΡΩ ΕΛΕΟΣ

-Ωραίος! Ίσως ο μοναδικός που δεν χαϊδεύει αυτιά δημοσίων υπαλλήλων και επερχόμενων του είδους.

-βεβαια! Οταν ο καραμανλης μονιμοποιυσε συμβασιουχους ηταν καλα!! Εμας τα stage να σου πω που μας γραψατε!!