Φ. Κουβέλης: Παράταση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας έως το 2015

Να παρατείνει η κυβέρνηση την απαγόρευση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας τουλάχιστον έως το 2015 και να προωθήσει ευνοϊκές ρυθμίσεις των «κόκκινων δανείων» ώστε να αυξηθούν οι δυνατότητες εξυπηρέτησής τους, ζήτησε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, επισημαίνοντας ότι σε περίοδο παρατεταμένης ύφεσης δεν πρέπει να βάλλεται το στοιχειώδες δικαίωμα του πολίτη στην κατοικία του.

Η δήλωση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη

«Η χώρα διανύει περίοδο παρατεταμένης ύφεσης και λιτότητας που συρρίκνωσε κατακόρυφα και σε πολλές περιπτώσεις εξαφάνισε τα εισοδήματα των οικογενειών. Είναι απαράδεκτο, σε αυτές τις συνθήκες, να απειλείται και να βάλλεται το στοιχειώδες δικαίωμα του πολίτη στην κατοικία του. Το κράτος οφείλει να παρατείνει την απαγόρευση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας τουλάχιστον έως το 2015. και να προωθήσει ευνοϊκές ρυθμίσεις των «κόκκινων δανείων» ώστε να αυξηθούν οι δυνατότητες εξυπηρέτησής τους».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ, ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ, ΚΟΥΒΕΛΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!