Φ. Κουβέλης: Η χώρα χρειάζεται αλλαγή πολιτικής

Η χώρα δεν χρειάζεται εκλογές, αλλά αλλαγή πολιτικής, δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, προσθέτοντας ωστόσο ότι δεν είναι σε θέση να αποκλείσει αυτό το ενδεχόμενο «περίπου στην περίοδο του Οκτωβρίου, Νοεμβρίου».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης (TV100), ο κ. Κουβέλης σημείωσε: «Η κυβέρνηση οφείλει να διαπραγματευτεί, οφείλει να αξιοποιήσει την ομολογία των εταίρων μας ότι έχουν γίνει λάθη, προκειμένου να διεκδικήσει καλύτερες ρυθμίσεις, προκειμένου να απαλλαγεί ο τόπος από τις επαχθείς ρυθμίσεις του μνημονίου. Αλλά δεν μπορώ να αποκλείσω το ενδεχόμενο εκλογών, περίπου στην περίοδο του Οκτωβρίου, Νοεμβρίου».

Σχετικά με την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση είπε ότι οφείλονταν στο ότι «δεν ακολουθήθηκε η πολιτική που έπρεπε να ακολουθηθεί» και αναφερόμενος στις διαφορές που υπήρχαν μεταξύ ΔΗΜΑΡ και ΝΔ – ΠΑΣΟΚ έφερε ως παράδειγμα την υπόθεση της ΔΕΗ, λέγοντας ότι ότι είχε γίνει «γραπτή συμφωνία» όταν συμμετείχε στην κυβέρνηση, ότι «ναι μεν η ηλεκτρική ενέργεια πρέπει να απελευθερωθεί, αλλά τα δίκτυα, ο εξοπλισμός και οι υποδομές της ΔΕΗ πρέπει να μείνουν στα χέρια του ελληνικού δημοσίου».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΜΕΤΡΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΟΥΒΕΛΗΣ


Αφήστε μια απάντηση