Ευρεία σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Τσίπρα

Ευρεία σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να πραγματοποιηθεί το απόγευμα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, με ομιλία του πρωθυπουργού. Πρόκειται για συνεδρίαση της ΚΕ και της πλατιάς συντονιστικής επιτροπής της Προοδευτικής Συμμαχίας, στην οποία θα συμμετέχουν κορυφαία στελέχη του κυβερνώντος κόμματος.

Η ευρεία σύσκεψη της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ και της Εκλογικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, θα γίνει στο ξενοδοχείο Wyndham (Μ. Αλεξάνδρου 2).

Ο Αλέξης Τσίπρας, μετά την ήττα στην κάλπη των ευρωεκλογών αναμένεται στην ομιλία του να απευθυνθεί στο κόμμα και να καλέσει μέλη και στελέχη να δώσουν τη μάχη για στο σχέδιο στήριξης των πολλών και στις εθνικές εκλογές.

Η σε βάθος αποτίμηση του αποτελέσματος αναμένεται να γίνει αργότερα μέσα στην εβδομάδα, άλλωστε ο πρωθυπουργός την Τρίτη θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες για το Άτυπο δείπνο Αρχηγών Κρατών και Κυβερνήσεων.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΤΣΙΠΡΑΣ, ΣΥΣΚΕΨΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!