Εξοργισμένος με τον Ακη ο Πάγκαλος

Εξοργισμένος είναι ο Θεοδωρος Πάγκαλος από την πρόσκληση που έλαβε να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου λέγοντας χαρακτηριστικα ότι  θα τον «θάψει» σε περίπτωση που τον αναγκάσουν με τη βία να καταθέσει στη δίκη.

Μιλώντας στο ΒημαFM o Θ. Πάγκαλος εξαπέλυσε βολές και εναντίον του κ. Κούγια: «Με ενοχλεί, ως συνταξιούχος δικηγόρος μιλώ, όταν οι εν ενεργεία δικηγόροι κάνουν φιγούρες, κινήσεις για το θεαθήναι. Αυτή η εξώδικος πρόσκληση που πήρα εγώ από τον κ. Κούγια που υπερασπίζεται τον Άκη Τσοχατζόπουλο, είναι εντελώς άνευ αντικειμένου. Κανείς δεν μπορεί να αναγκάσει μάρτυρα υπερασπίσεως να προσέλθει. Μάρτυρα κατηγορίας μπορεί ο εισαγγελέας να εισαγάγει βιαίως. Αν εμένα με αναγκάσουν βιαίως να καταθέσω ως μάρτυρας υπεράσπισης του Άκη, θα τον «θάψω«.

Πρόσθεσε ακόμη ότι «υπάρχουν άνθρωποι αυτή τη στιγμή μέσα στο ΠΑΣΟΚ, που είναι τώρα στελέχη και βουλευτές εν ενεργεία, που κάθε φορά που εμφανιζόταν ο Τσοχατζόπουλος, τον υποστήριζαν. Αν οι επιλογές τους είχαν γίνει δεκτές από το ΠΑΣΟΚ, ο Άκης Τσοχατζόπουλος θα είχε γίνει πρωθυπουργός της χώρας. Και δεν τολμώ να σκεφτώ τι θα είχε κάνει ως πρωθυπουργός της χώρας, σε ποια θέση θα ήταν το κόμμα, το πολιτικό σύστημα και η χώρα γενικότερα«.

Αναφερόμενος τέλος στην υποόθεση του διοικητη του ΟΑΕΔ για την υπόθεση Κικίλια χαρακτηρισε τον όλο χειρισμό της υοπόθεσης «αδεξιο»: «Αν υπήρχε τέτοιο θέμα, έπρεπε να τεθεί μεγάλο μέρος των οργανισμών αυτών, να γίνουν εισηγήσεις από όλους τους υπουργούς που έχουν πρόβλημα με τον εκπρόσωπο ή πρόεδρο ή επί κεφαλής του κάθε οργανισμού. Θεωρώ ότι δεν έπρεπε να ζητήσει ο Υπουργός (την παραίτηση). Έπρεπε να πάει στον πρωθυπουργό να πει ότι έχει πρόβλημα με τον Κικίλια. Ο πρωθυπουργός βέβαια κρίνεται. Όταν ο λαός είναι σοβαρός και δεν ψηφίζει φασίστες της Χρυσής Αυγής, τρελιάρες του ΣΥΡΙΖΑ και ψεκασμένους του Καμμένου, κάνει τις επιλογές του, τιμωρεί και επιβραβεύει συμπεριφορές«.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΑΕΔ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ, ΠΑΣΟΚ, ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΙΚΗ, ΚΙΚΙΛΙΑΣ


Αφήστε μια απάντηση