Εξώδικο κατά του Mega από τον βουλευτή Στ. Παναγούλη – Διαμαρτύρεται για αποκλεισμό του από το κανάλι   

Κατά του τηλεοπτικού σταθμού Mega στρέφεται ο υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στη Β Αθηνών Στάθης Παναγούλης, στέλνοντας μάλιστα εξώδικο στο κανάλι, με το οποίο διαμαρτύρεται επειδή δεν έχει κληθεί να προβάλλει τις απόψεις του σε καμία εκπομπή!

Ολόκληρη εξώδικη διαμαρτυρία – πρόσκληση έχει ως εξής:

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Του Ευστάθιου (Στάθη) Παναγούλη του Βασιλείου, υποψήφιου βουλευτή, που κατοικοεδρεύει στην Αθήνα, οδός Bουλής, αρ. 31-33.

ΠΡΟΣ

Την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ» και διακριτικό τίτλο «ΜΕΓΚΑ ΤΣΑΝΕΛ» («MEGA CHANNEL»)» που εδρεύει στην Αθήνα (περιοχή Αμπελοκήπων), Ρούσου Δ. 4 & Λ. Μεσογείων 117, όπως νόμιμα εκπροσωπείται.

Διαμαρτύρομαι εντόνως, γιατί, κατά παράβαση του Κώδικα Δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ, του ιδρυτικού νόμου περί ελεύθερης ραδιοφωνίας και τηλεόρασης, των οδηγιών του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου και του άρθρου 14 του Συντάγματος για την επί ίσοις όροις μετάδοση των πληροφοριών, κατά τη διάρκεια της τρέχουσας προεκλογικής περιόδου, δεν έχω κληθεί από τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA CHANNEL, με την ιδιότητά μου ως υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ Περιφέρεια Αθηνών κατά τις επερχόμενες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου του 2015, σε καμία από τις προεκλογικές εκπομπές σας, δημιουργώντας έτσι καθεστώς αποκλεισμού στις απόψεις μου. Απόψεις, οι οποίες έχουν την αποδοχή χιλιάδων πολιτών που εκπροσώπησα και προτίθεμαι να εκπροσωπήσω και σε αυτή τη μάχη.

Υπενθυμίζω ότι η απαράδεκτη αυτή τακτική του σταθμού σας ακολουθήθηκε και στις βουλευτικές εκλογές του 2012, οπότε και δεν μου δόθηκε προεκλογικά, για μια ακόμη φορά, η ευκαιρία από το σταθμό σας να εκφράσω δημόσια τις απόψεις μου, ενώ ουδέποτε κλήθηκα κατά τη διάρκεια της τελευταίας βουλευτικής περιόδου, να παραστώ με την ιδιότητά μου ως βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, στα διάφορα πάνελ των εκπομπών ενημέρωσης και πολιτικής επικαιρότητας του σταθμού σας.

Η άποψή μου για τον σταθμό σας, και αν ακόμη κληθώ προεκλογικά να εκφράσω δημόσια τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και τις προσωπικές μου θέσεις, θα είναι η ίδια με αυτήν που έχω επανειλημμένως διατυπώσει για το κανάλι σας, τόσο με ερωτήσεις που κατέθεσα κατά τη διάρκεια της βουλευτικής περιόδου στη Βουλή των Ελλήνων όσο και δημόσια στις διάφορες ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές που φιλοξενήθηκα.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ έντονα για την κατά τα ανωτέρω παράνομη συμπεριφορά σας

ΣΑΣ ΚΑΛΩ, όπως, το συντομότερο δυνατό, αποκαταστήσετε αυτή την αδικία εις βάρος των συνταγματικά κατοχυρωμένων θέσεων για την ελευθερία στην πληροφόρηση, άλλως, σε περίπτωση μη συμμόρφωσής σας προς τα παραπάνω, θα θεωρήσω την αδράνειά σας ως φίμωση της ελεύθερης έκφρασης και ως στοχευμένη άνιση μεταχείρισή μου ως υποψηφίου βουλευτή, με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματός μου.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΞΩΔΙΚΟ, ΕΚΛΟΓΕΣ, MEGA, ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!