Έξι πρώην υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ κατά του εργασιακού νομοσχεδίου

Εξι πρώην υπουργοί και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, που τους αρέσει να αυτοπροσδιορίζονται ως Kαραμανλικοί, υπογράφουν κοινή δήλωση εναντίον του νομοσχεδίου Χατζηδάκη για τα εργασιακά.

Οι Χρήστος Ζώης, πρώην υπουργός, Άρης Σπηλιωτόπουλος επίσης πρώην υπουργός και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ν. Σταυρογιάννης, πρώην βουλευτής και δήμαρχος Λαμίας, Σάββας Τσιτουρίδης, πρώην υπουργός, Ευάγγελος Αντώναρος πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και Κρινιώ Κανελλοπούλου πρώην βουλευτής συνυπογράφουν κείμενο στο οποίο αναφέρουν:

«Με το νομοσχέδιό της η κυβέρνηση αφαιρεί από το δημοκρατικό και κοινωνικό κεκτημένο που κατακτήθηκε σε προηγούμενες δεκαετίες και ενισχύεται μέχρι και σήμερα σε όλο τον υπόλοιπο ευρωπαϊκό χώρο, αφού υπονομεύει κατοχυρωμένα εργασιακά δικαιώματα και περιορίζει την άσκηση συνδικαλιστικών ελευθεριών».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΝΔ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]