εξεταστική-βολές-καραθανασόπουλο-1070200
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 20.09.2022 | 20:23

Εξεταστική: «Βολές» Καραθανασόπουλου -Το «Θέατρο του Παραλόγου»

Μεθοδευμένη προσπάθεια συγκάλυψης της υπόθεσης παρακολουθήσεων επιβεβαιώνει η πορεία της εξεταστικής επιτροπής σύμφωνα με το ΚΚΕ, με τον Νίκο Καραθανασόπουλο να κάνει λόγο για «θέατρο του παραλόγου».

Ολόκληρη η δήλωση του Νίκου Καραθανασόπουλου:

«Θέατρο του Παραλόγου».

Το «δεν ξέρω, δεν μπορώ, δεν απαντώ» έχει αποκτήσει χαρακτηριστικά πανδημίας. Από τη μια η επίκληση του απορρήτου από το σημερινό Διοικητή της ΕΥΠ και από την άλλη η δεδηλωμένη άγνοια του σημερινού Προέδρου της ΑΔΑΕ για τα ζητήματα των ελέγχων για την υπόθεση του ΚΚΕ, που περιγράφονται στα πορίσματά της, καθιστούν τον έλεγχο αυτής της σοβαρής υπόθεσης των παρακολουθήσεων ουσιαστικά αδύνατο.

Επιβεβαιώνεται η εκτίμηση του ΚΚΕ για μεθοδευμένη προσπάθεια συγκάλυψης της υπόθεσης, με μοιρασμένους ρόλους σε αυτή τη διαδικασία. Τα παραπάνω καθιστούν επιτακτική την ανάγκη να κληθούν ως μάρτυρες ο πρώην πρόεδρος της ΑΔΑΕ, οι τεχνικοί της ΑΔΑΕ και οι πάροχοι, που κατ’ επανάληψη ζητάει το ΚΚΕ.

Διαφορετικά καταγγέλλουμε ως απαράδεκτη τη διαφαινόμενη προσπάθεια για πρόωρη ολοκλήρωση των εργασιών της εξεταστικής επιτροπής, η οποία και θα αποτελέσει «το κερασάκι στην τούρτα» στην προσπάθεια συγκάλυψης».