Έσπασε το πρωτόκολλο το ζεύγος Μακρόν: Βόλτα στην Ερμού, με selfies (φωτο)

Μπριζίτ και Εμανουέλ Μακρόν είπαν να αλλάξουν το πρόγραμμά τους. Εκτός του ότι παρέμειναν πολύ περισσότερο στο Γαλλικό Ινστιτούτο, αποφάσισαν να μη φύγουν αμέσως, αλλά να κάνουν μια βόλτα στην Αθήνα!

Η τελευταία χρονολογικά βόλτα της κυρίας Μακρόν έγινε στην οδό Ερμού, όπου την Μπριζίτ συνόδευε στη βόλτα της επί της οδού Ερμού ο Εμανουέλ.

Η πρώτη κυρία της Γαλλίας δείχνει κατενθουσιασμένη με όσα είδε στην ελληνική πρωτεύουσα, κάτι που φρόντισε να τονίσει και στους δημοσιογράφους, εισερχόμενη στην Αρχαία Αγορά.

Οι τουρίστες που βρίσκονται στην περιοχή, δεν έχασαν την ευκαιρία να βγάλουν σέλφι με το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας.

Το προεδρικό ζεύγος δεν αρκέστηκε στο να κάνει μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με το αυτοκίνητό του, αλλά θέλησε να γνωρίσει την ελληνική πρωτεύουσα με τα πόδια!

Ετσι, κατέβηκαν από το αυτοκίνητό τους, πήγαν αρχικά στην πλατεία Συντάγματος, την οποία είχαν δει και χθες μεν, άδεια δε, χαιρέτησαν όποιον τους πλησίασε και ακολούθως κατέβηκαν την Ερμού!

Το ζευγάρι, έχοντας φυσικά τους άνδρες ασφαλείας στο πλευρό του, κατέβηκε τον πιο κεντρικό και γνωστό πεζόδρομο της Αθήνας χαιρετώντας μικρούς μεγάλους, συνομιλώντας μαζί τους και βγάζοντας συνεχώς selfies!

Ο Εμανουέλ Μακρόν μοίρασε… φιλιά στους περαστικούς και χαιρέτησε ακόμη και όσους -έκπληκτους- έβγαιναν στα μπαλκόνια.

ԯ 楽㯲 ̡걼�?? �ꜭ婠쟡 ��ᠢ��ݭ��hޭᲮ С?嵞 8 u㯽? 2017. (EUROKINISSI / ÉM͇ӠЁ́ÏЏՋϓ)

makron3

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΒΟΛΤΑ, ΜΑΚΡΟΝ, ΕΡΜΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!