Επίθεση της ΔΗΜΑΡ στο ΠΑΣΟΚ για τις απολύσεις στο Δημόσιο

«Καμιά δικαιολογία δεν υπάρχει για τη σύνδεση της κινητικότητας με απολύσεις και την πραγματοποίηση οριζόντιων απολύσεων, χωρίς αξιολόγηση δομών και προσωπικού», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ, η οποία σχολιάζοντας δηλώσεις υπουργών του ΠΑΣΟΚ για το έργο του κ. Μανιτάκη στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης σημειώνει ότι αυτές επιχειρούν να συσκοτίσουν τα πράγματα και να κρύψουν την ευθύνη του ΠΑΣΟΚ που συμφώνησε στην απορρύθμιση του δημόσιου τομέα .

Η ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ

«Οι  επιθέσεις υπουργών του ΠΑΣΟΚ στο έργο του κ. Μανιτάκη στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης επιχειρούν να συσκοτίσουν τα πράγματα και να κρύψουν την ευθύνη του ΠΑΣΟΚ που συμφώνησε στην απορρύθμιση του δημόσιου τομέα.

Τι θέλουν να δικαιολογήσουν άραγε; Τη συμφωνία τους για οριζόντιες απολύσεις;

Καμιά δικαιολογία δεν υπάρχει για τη σύνδεση της κινητικότητας με απολύσεις και την πραγματοποίηση οριζόντιων απολύσεων, χωρίς αξιολόγηση δομών και προσωπικού. Μόνο αν αλλάξει στάση η κυβέρνηση και επανατοποθετήσει το θέμα στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα μπορεί να υπάρξει διόρθωση πορείας και επανεκκίνηση της διοικητικής μεταρρύθμισης.»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΠΑΣΟΚ, ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΔΗΜΑΡ


Αφήστε μια απάντηση