Επεισόδιο με τη Θ. Μεγαλοοικονόμου στο γραφείο του Β. Λεβέντη

Με φράσεις όπως «είστε πουλημένοι», «ξεπουληθήκατε στη Νέα Δημοκρατία», η κ. Μεγαλοοικονόμου άνοιξε την πόρτα του γραφείου του κ. Λεβέντη, ο οποίος εκείνη την ώρα απουσίαζε, και επιτέθηκε τόσο στον ίδιο, όσο και στον αντιπρόεδρο της Βουλής, Μάριο Γεωργιάδη, για την παρουσία και τις δηλώσεις του δεύτερου στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Τη συγκεκριμένη στιγμή, στο γραφείο του κ. Λεβέντη βρισκόταν ο υπεύθυνος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων στη Βουλή, Διονύσης Μποτώνης, ο οποίος έκπληκτος παρακολουθούσε την κ. Μεγαλοοικονόμου να επικρίνει με δριμύτητα την Ένωση Κεντρώων, φωνάζοντας ότι «ξεπουλήθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη», με την παρουσία του κ. Γεωργιάδη στο προγραμματικό συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και τη γενικότερη εικόνα του δίπλα σε βουλευτές της ΝΔ.

Παρά την επισήμανση του κ. Μποτώνη ότι η βουλευτής δεν ανήκει πλέον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, ότι δεν είναι γραφείο της και οφείλει να χαμηλώσει τους τόνους και ότι η Ένωση Κεντρώων εξέδωσε ανακοίνωση για το συνέδριο της ΝΔ, η ανεξάρτητη βουλευτής επέμεινε στους χαρακτηρισμούς της, τους οποίους επανέλαβε στον διάδρομο παρουσία των κοινοβουλευτικών συντακτών.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΛΕΒΕΝΤΗΣ, ΜΕΓΑΛΟΟΙΚΟΝΟΜΟΥ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!