Επίσκεψη ΣΥΡΙΖΑ στο ΕΦΚΑ Πύλης Αξιού

  • Απο Aftodioikisi Press
  • 14 Ιουλίου 2020 - 11:23
  • Comments Off

Το ΕΦΚΑ Πύλης Αξιού επισκέφθηκε χθες Δευτέρα 13/7/2020, κλιμάκιο στελεχών και μελών του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης.

Οι εκπρόσωποι του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισκέφθηκαν τους χώρους και συζήτησαν με τους εργαζόμενους αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και ιδίως τώρα με την υγειονομική κρίση.

Όσον αφορά το ζήτημα στέγασης των υπηρεσιών που παρέχει το ΕΦΚΑ Πύλης Αξιού, τονίστηκε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ της λειτουργίας μιας μονάδας υγείας η οποία να παρέχει υπηρεσίες στην περιοχή. Δεν είναι αντίθετος με τη μετεγκατάσταση εφόσον βρεθεί ο κατάλληλος χώρος. Είναι όμως κάθετα αντίθετος με κάθε σκέψη για την κατάργησή του.

Στην αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχαν ο Στρατής Πλωμαρίτης, πρώην διοικητής στην 4η ΥΠΕ Μακεδονίας-Θράκης και μέλος στη Ν.Ε. Β΄ Θεσσαλονίκης, η Πολύμνια Ιωάννου, μέλος στη Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης, συνδικαλιστικά στελέχη από το χώρο της υγείας, στελέχη και μέλη του κόμματος.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΕΦΚΑ, ΠΥΛΗ ΑΞΙΟΥ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!