επίσκεψη-γεραπετρίτη-στο-γραφείο-του-659540
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 14.09.2021 | 16:54

Επίσκεψη Γεραπετρίτη στο γραφείο του Βελόπουλου στη Βουλή

Μια… απρόσμενη συνάντηση πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη και τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο, στο γραφείο του δεύτερου στη Βουλή.

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης μετέβη γύρω στις 12:30 το μεσημέρι στο γραφείο του Κυριάκου Βελόπουλου και η συνάντηση, η οποία δεν είχε προαναγγελθεί, διήρκεσε περίπου 10-15 λεπτά.

Από το γραφείο του προέδρου της Ελληνικής Λύσης ανέφεραν ότι το αντικείμενο της συνάντησης ήταν καθαρά προσωπικό, κάτι το οποίο επιβεβαίωσαν και από το περιβάλλον του υπουργού Επικρατείας. Μάλιστα, κατά την αποχώρησή του, ο κ. Γεραπετρίτης ανέφερε πως συζήτησαν για τις σπουδές της κόρης του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, ενώ στη συνέχεια και ο Κυριάκος Βελόπουλος, έδωσε την ίδια απάντηση.

Πάντως, στη συνέχεια, πηγές από την Ελληνική Λύση ανέφεραν ότι η συζήτηση έφτασε αναπόφευκτα και στο ζήτημα του εμβολιασμού, διαψεύδοντας ωστόσο, ότι ανέβηκαν οι τόνοι. «Τι γίνεται με τους εμβολιασμούς των βουλευτών της Ελληνικής Λύσης;», φέρεται να ρώτησε ο κ. Γεραπετρίτης. «Εγώ τους λέω ό,τι λέω και από το βήμα της βουλής. Όσοι θέλουν να κάνουν το εμβόλιο να το κάνουν και όσοι δεν θέλουν ας μην το κάνουν», φέρεται να απάντησε ο κ. Βελόπουλος.