Ένωση Κεντρώων: Κι άλλη απομάκρυνση-Στην ΔΗΣΥ ο βουλευτής Γ.Καρράς

Στη Δημοκρατική Συμπαράταξη προσχώρησε ως συνεργαζόμενος ο ανεξάρτητος βουλευτής της Β’ Αθηνών και πρώην κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρώων, Γιώργος Καρράς.

Σε δήλωση που έκανε το απόγευμα της Τρίτης ανακοίνωσε πως «ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα για τη διεύρυνση του χώρου του «Κινήματος Αλλαγής» από σήμερα εντάσσομαι ως συνεργαζόμενος στη Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, προκειμένου από κοινού να δημιουργήσουμε τον προοδευτικό φορέα που έχει ανάγκη η χώρα για μια εποικοδομητική πολιτική».

Όπως είπε, οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών επιβεβαίωσαν ότι η πολιτική της κυβέρνησης συνεχίζει να συντάσσεται με τους δανειστές για τη νομή της εξουσίας.

«Με το χθεσινό πολυνομοσχέδιο βλέπουμε να διευκολύνει τους πλειστηριασμούς κατοικιών, να περικόπτει κοινωνικά επιδόματα και να αναιρεί ουσιαστικά το δικαίωμα της απεργίας», δήλωσε χαρακτηριστικά και σημείωσε: «από την άλλη, η αξιωματική αντιπολίτευση δεν αρθρώνει πειστικό πολιτικό λόγο ότι θα ξεπεράσει το πρόβλημα».

Πρόκειται για τη δεύτερη προσχώρηση βουλευτού που εξελέγη με το κόμμα του Β. Λεβέντη μέσα σε ένα 24ώρο καθώς χθες η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου ανακοίνωσε τη συμπόρευσή της με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Βιογραφικό

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Πόρο Τροιζηνίας. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Σπούδασε στη  Νομική Σχολή Αθηνών. Ασκεί ελεύθερη μαχόμενη δικηγορία από το 1975 και ασχολείται στο Συμβούλιο της Επικρατείας στα Διοικητικά Δικαστήρια, τα Ποινικά Δικαστήρια και τον Άρειο Πάγο με θέματα διοικητικού και ποινικού δικαίου.

Εδώ και 20 χρόνια πολιτεύεται με την Ένωση Κεντρώων, μετέχοντας στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Εκλέγεται για πρώτη φορά βουλευτής τον Σεπτέμβριο του 2015 και ανεξαρτητοποιείται το Νοέμβριο του 2016 έπειτα από εσωκομματικές συμφωνίες με το μέχρι πρότινος κόμμα του.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ, ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ, ΚΑΡΡΑΣ