ΑΝ.ΕΛ. για Κοτζιά: Εκφράζει προσωπικές εκτιμήσεις για τη Συμφωνία των Πρεσπών

  • Απο stergios
  • 14 Ιουλίου 2018 - 20:22
  • Comments Off

«Στο ζήτημα του σχεδίου συμφωνίας των Πρεσπών και για τη διαδικασία ψήφισής του, όταν και εάν έρθει στο ελληνικό Κοινοβούλιο, υπήρξε σαφής τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου. Οποιαδήποτε άλλη προσέγγιση εκφράζει προσωπικές εκτιμήσεις και σε κάθε περίπτωση ο καθένας θα πρέπει να περιορίζεται «στα του οίκου του»» αναφέρουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, με αφορμή και τη συνέντευξη του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, στη γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ).

Ειδικότερα, σε δήλωσή του, ο εκπρόσωπος του κόμματος, Θεόδωρος Τοσουνίδης, σημειώνει ότι «η σημερινή κυβέρνηση, από την αρχή του βίου της (Σεπτέμβριος 2015), είναι κυβέρνηση δύο συνεργαζόμενων κομμάτων, των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και του ΣΥΡΙΖΑ. Εκφράζεται επισήμως διά μέσου του κυβερνητικού εκπροσώπου, ο οποίος μεταφέρει την κοινή συνισταμένη μεταξύ των δύο πολιτικών ηγετών, του Πάνου Καμμένου και του Αλέξη Τσίπρα».

«Η θέση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και της Κοινοβουλευτικής τους Ομάδας παραμένει αδιαπραγμάτευτη: καμία χρήση του ονόματος της Μακεδονίας στην ονομασία του γειτονικού κράτους» επαναλαμβάνουν οι ΑΝ.ΕΛ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΠΓΔΜ, ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΑΝΕΛ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ, FAZ, ΟΝΟΜΑΣΙΑ, ΣΚΟΠΙΑΝΟ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΣΟΥΝΙΔΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!