Εκδήλωση της ΔΗΜΑΡ στο Βόλο για την Αυτοδιοίκηση

Εκδήλωση ανοιχτού διαλόγου με τους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης – τοπικής και περιφερειακής- σε επίπεδο Νομού, αλλά και με πολίτες που ενδιαφέρονται για το θεσμό, πραγματοποιεί η Δημοκρατική Αριστερά Μαγνησίας, τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2013 και ώρα 18.30στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Βόλου.

Στην εκδήλωση εισηγήσεις θα κάνουν ο βουλευτής και κοινοβουλευτικός υπεύθυνος του τομέα Αυτοδιοίκησης της ΔΗΜΑΡ Δημ. Αναγνωστάκης ο οποίος θα μιλήσει με θέμα «Η τοπική αυτοδιοίκηση στη νέα περίοδο», ο αντιδήμαρχος Βόλου Φώτης Λαμπρινίδης που θα μιλήσει με θέμα «Καλλικράτης και η πολιτική της ΔΗΜΑΡ στους Δήμους» και ο περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας Απ. Παπατόλιας, που θα μιλήσει με θέμα «Περιφερειακή αυτοδιοίκηση, προβλήματα-προοπτικές».

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, «η κριτική αποτίμηση του Καλλικράτη, αλλά και οι τομές που πρέπει να επιχειρηθούν για έναν ριζικό αναπροσανατολισμό της αυτοδιοίκησης και την αναβάθμιση του κοινωνικού της ρόλου, θα αποτελέσουν το επίκεντρο των προβληματισμών της εκδήλωσης. Ταυτόχρονα, η διατύπωση μιας εναλλακτικής προοδευτικής πολιτικής».

Επαφές με φορείς

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα υπάρξει σειρά επαφών των στελεχών της ΔΗΜΑΡ με φορείς την Δευτέρα 1 Απριλίου. Ειδικότερα στις 10 π.μ. έχει προγραμματιστεί συνάντηση με το δήμαρχο Αλμυρού Βαγ. Χατζηκυριάκο και στις 12 με το δήμαρχο Βόλου Π. Σκοτινιώτη. Στη μία το μεσημέρι θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο Βόλου ενώ στη μιάμιση το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί συνάντηση με το Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΒΟΛΟΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]