διόρισαν-στη-βουλή-τη-χρυσαυγίτισσα-ζ-251680
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 02.10.2020 | 18:44

Διόρισαν στη Βουλή τη χρυσαυγίτισσα Ζαρούλια

Μετακλητή υπάλληλος στη Βουλή των Ελλήνων διορίστηκε η πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής και σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια, με απόφαση που δημοσιεύεται μόλις πέντε ημέρες πριν από την πολυαναμενόμενη ετυμηγορία της ελληνικής δικαιοσύνης για την εγκληματική δράση του νεοναζιστικού μορφώματος.

Μέ βάση όσα αναφέρονται στην εφημερίδα της Κυβέρνησης, όπου περιλαμβάνεται ο διορισμός της συζύγου του Νικου Μιχαλολιάκου στη Βουλή των Ελλήνων έγινε σύμφωνα με τον κανονισμό της Βουλής που σε δύο άρθρα του προβλέπει ότι υφίσταται η δυνατότητα σε πρώην προέδρους κοινοβουλευτικών ομάδων να ορίζουν μετακλητούς στην Βουλή των Ελλήνων.


Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Άμεσα ανακοίνωση για τον διορισμό της Ελένης Ζαρούλια εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα σημειώνει:

«Η σημερινή απόφαση του κ. Τασούλα για το διορισμό της Ελένης Ζαρούλια στην Ελληνική Βουλή σε θέση μετακλητού υπαλλήλου προξενεί έκπληξη σε κάθε δημοκρατικό πολίτη και δημιουργεί πολλά ερωτηματικά.

Η ελληνική κοινωνία αναμένει την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου τη δικαστική απόφαση που θα οδηγήσει στο οριστικό τέλος τη νεοναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.

Ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης Νίκος Μιχαλολιάκος το γνωρίζει αυτό και προσπαθεί απεγνωσμένα να βολέψει τους δικούς του ανθρώπους. Παραμένει, όμως, ως ερώτημα ο λόγος για τον οποίο ο Πρόεδρος της Βουλής επέλεξε να προχωρήσει τώρα σε αυτή την ενέργεια».