«Δημόσιο χρήμα με πρόσχημα την πανδημία, σε αρνητές μάσκας και συνομωσιολόγους»;

  • Απο Μάκης Χολέβας
  • 3 Οκτωβρίου 2020 - 14:17
  • Comments Off

«Ο κ. Πέτσας χρηματοδότησε με δεκάδες χιλιάδες ευρώ από την καμπάνια «μένουμε ασφαλείς» κανάλι, το οποίο παρέχει σε εκπομπή του νομικές συμβουλές κατά της καραντίνας και της υποχρεωτικής μάσκας, που προωθεί την αυτοδικία και χαρακτηρίζει τον κορωνοϊό και τις μάσκες «συνομωσία για να πεθάνουν 15.000 παιδιά και να φτιαχτεί ένα κιλό αδρενόχρωμα», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο  ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

«Περιμένουμε από τον κ. Πέτσα να εξηγήσει στους πολίτες γιατί έδωσε δημόσιο χρήμα με πρόσχημα την πανδημία, σε αρνητές μάσκας και συνομωσιολόγους. Αν δεν μπορεί, ας μας εξηγήσει τουλάχιστον πως παράγεται το «αδρενόχρωμα».

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών» (με τίτλο «Κύριε Πέτσα, τι λέτε, υπάρχει κορονοϊός;») η κυβέρνηση χρηματοδότησε και ΜΜΕ που αναμεταδίδουν εκπομπές, οι οποίες δίνουν οδηγίες σε πολίτες κατά της επιβολής χρήσης μάσκας, κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και που ισχυρίζονται ότι η πανδημία του κορονοϊού είναι ένα κατασκεύασμα της «νέας τάξης» πραγμάτων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα:

«Αυτά τα εξωφρενικά επιχειρήματα φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή με τίτλο «Κορονοϊός: νομική προστασία» της «Ερευνητικός Οργανισμός Ελλήνων» που αναμεταδίδει σε δημόσια συχνότητα ο τοπικός τηλεοπτικός σταθμός της Αλεξανδρούπολης, «Θράκη ΝΕΤ». Το τοπικό κανάλι επιχορηγήθηκε από την Λίστα Πέτσα με 10 χιλιάδες ευρώ. Στην ίδια εκπομπή αναζητούσαν νομική προστασία κατά του εμβολιασμού, «δεν θέλω να εμβολιαστώ, πώς το γλιτώνω νομικώς» αναρωτιόταν ο παρουσιαστής για να λάβει την απάντηση από τον επιστήμονα ότι η Ελλάδα στις 11 Μαρτίου έσπευσε να θεσπίσει ως υποχρεωτικό τον εμβολιασμό για τον κορονοϊό.

Ο καθηγητής της Νομικής που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή έδωσε οδηγίες για το πώς και με ποιους τρόπους μπορεί ο γονιός να προσφύγει κατά της συνταγματικότητας της σχετικής ΚΥΑ, η οποία θέτει σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών μας. Φυσικά παρείχε και νομικές οδηγίες κατά της υποχρεωτικής καραντίνας σε άτομα που νοσούν από τον ιό. Η εκπομπή συνεχίστηκε με τον συνταγματολόγο Βασίλη Σπύρου με πολύ πιο ακραίες εκφράσεις του τύπου «να αποτρέψουμε τη γενοκτονία που επέρχεται για την πατρίδα μας».

Η κατάσταση ξέφυγε τελείως. Ο διαπρεπής συνταγματολόγος άρχισε να λέει ότι η Δικαιοσύνη είναι μασονική, το κράτος είναι εβραϊκό και δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις τέτοιες συμμορίες με τη Δικαιοσύνη αλλά μόνο με την αυτοδικία. Επίσης, δεν υπάρχει πανδημία και επιδημία, είναι όλα ψεύτικα. «Δεν πρέπει να υπακούμε ούτε σε συνθήκες ούτε σε νόμους» εξηγούσε ο επιστήμονας.

Το καλύτερο το φύλαξε για το τέλος: «έχουν φέρει λέει 3.000 blackwater στη χώρα μας όπου θα μπουκάρουν στα σπίτια μας και θα παίρνουν το βιος μας», για να προσθέσει ότι δεν πρέπει να στέλνουμε τα παιδιά μας στο σχολείο. «Μη βάζετε μάσκα και μη στέλνετε τα παιδιά σας στα σχολεία», κλείνοντας με το κορυφαίο, ότι «ψηφίζουν αυτούς τους νόμους για να κλείνουν μέσα τους γονείς να παίρνουν τα παιδιά να τα κάνουν αδρενόχρωμα και όπως ξέρετε για ένα κιλό αδρενόχρωμα χρειάζονται 15.000 νεκρά παιδιά, σκοτώνουν 15.000 παιδιά…».

Οπως πολύ εύκολα μπορεί κανείς να φανταστεί μετά και το συγκεκριμένο φιάσκο, καταρρίπτεται και το αφήγημα της κυβέρνησης για τον αποκλεισμό συγκεκριμένων αντιπολιτευτικών μέσων από την καμπάνια με την αιτιολογία ότι μετέδιδαν ανεύθυνες ειδήσεις για την υγειονομική κρίση. Να υπενθυμίσουμε επίσης πως ο δημοσιογραφικός οργανισμός Κονδύλη, στον οποίο ανήκει ο συγκεκριμένος τηλεοπτικός σταθμός, έλαβε συνολικά από την καμπάνια της Initiative 16 χιλιάδες ευρώ. Το «Θράκη ΝΕΤ» έχει πολύχρονη συνεργασία με την «Ερευνητικός Οργανισμός Ελλήνων» αναμεταδίδοντας εκπομπές με την ίδια ρητορική».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, ΠΕΤΣΑΣ, ΛΙΣΤΑ ΠΕΤΣΑ, ΑΡΝΗΤΕΣ ΜΑΣΚΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!