Δημοφιλής σκιτσογράφος επικεφαλής του Επικρατείας της Λαϊκής Ενότητας (φωτο)

Ένα πρόσωπο του οποίου η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Λαϊκής Ενότητας έχει ήδη αποτελέσει αντικείμενο σχολιασμού, θα είναι αυτό ενός δημοφιλούς σκιτσογράφου.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σε συνάντηση που είχε στη Βουλή με τον γνωστό σκιτσογράφο Στάθη Σταυρόπουλο (περισσότερο γνωστό με το μικρό του όνομα ΣΤΑΘΗΣ) επισφράγισε τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος.

Πρόκειται για σκιτσογράφο της παλιάς «Ελευθεροτυπίας» που πλέον, σκιτσάρει και σχολιάζει την επικαιρότητα καθημερινά από τη στήλη του στην ιστοσελίδα enikos.gr.

Μετά τη συνάντηση, ο επικεφαλής της «Λαϊκής Ενότητας» δήλωσε:

«Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που δίνεται η δυνατότητα να συναντηθώ με τον Στάθη, όχι μόνο σε συγκλίνουσες πολιτικές θέσεις που πάντοτε είχαμε αλλά και σε μια κοινή εκλογική μάχη. Σε μια πορεία που θα είναι μακρόπνοη και με στρατηγικά χαρακτηριστικά για να αλλάξουμε την Ελλάδα. Και θα την αλλάξουμε την Ελλάδα» είπε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Πιστεύω ότι οι άνθρωποι δεν είναι πλασμένοι για να ζούνε σκλάβοι. Και το μνημόνιο μας έχει σκλαβώσει» σημείωσε από την πλευρά του ο Στάθης Σταυρόπουλος και πρόσθεσε: «Πιστεύω επίσης ότι τα επόμενα χρόνια, η Ευρώπη θα κλυδωνίζεται».

stathis_stavropoulos

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ, ΣΤΑΘΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!