δημήτρης-παπαδημούλης-έκανε-έξωση-σε-976911
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 04.01.2022 | 06:51

Δημήτρης Παπαδημούλης: Έκανε έξωση σε άνεργη με προβλήματα υγείας (φωτο)

Δημήτρης Παπαδημούλης: Είναι γνωστή η δεινότητα του επικεφαλής των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο real estate. Όταν αποκαλύφθηκε η Παπαδημούπολη, δεκάδες διαμερίσματα σε υποβαθμισμένες περιοχές της Αθήνας που αγοράστηκαν για να νοικιαστούν σε πρόσφυγες-μετανάστες και άλλους αναξιοπαθούντες, ξέσπασε σάλος και μετά από παρέμβαση του Αλ. Τσίπρα ο Δ. Παπαδημούλης δεσμεύτηκε ότι θα δίνει τα έσοδα από τα μισθώματα σε κοινωνικές δράσεις.

Αλλά ο καπιταλισμός προσφέρει λύσεις στους έχοντες και έτσι ο ευρωβουλευτής μεταβίβασε τα περισσότερα ακίνητα στα παιδιά του τα οποία δεν έχουν πολιτικές δεσμεύσεις.

Όπως προκύπτει από το έγγραφο που παρουσιάζουμε, ο Φαίδων Παπαδημούλης, γιος του ευρωβουλευτή, έκανε την πρώτη του έξωση. Παθούσα είναι μια άνεργη γυναίκα με προβλήματα υγείας.

Το διαμέρισμα, όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες, είναι σε άθλια κατάσταση με καζανάκι που δεν δουλεύει, βρύση που τρέχει μόνιμα, κατσαρίδες παντού και μια πόρτα μόνιμα κλεισμένη όπως-όπως γιατί στον ακάλυπτο έχει αφαιρεθεί η εσωτερική σκάλα και αν ανοίξεις την πόρτα μπορεί να πέσεις στο κενό.

Η άτυχη γυναίκα ισχυρίζεται ότι της είχαν υποσχεθεί επιδιορθώσεις που δεν έγιναν και ότι δεν μπορούσε να μείνει στο σπίτι γιατί το περιβάλλον ήταν ανθυγιεινό.  Όλα αυτά είναι νόμιμα. Ηθικά;